Obavijesti

Sport

Komentari 45

Španjolci pišu: Modrić je odbio plaću od 40 milijuna eura. Uskoro će produžiti s Realom

Španjolci pišu: Modrić je odbio plaću od 40 milijuna eura. Uskoro će produžiti s Realom

Kako piše Marca, hrvatski maestro praktički je sve dogovorio s klubom i novi ugovor trebao bi potpisati nakon prve utakmice polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja

VIDEO

Želja Luke Modrića oduvijek je bila jasna. Igra za najveći klub na svijetu i želja mu je tu završiti karijeru. Aktualni ugovor s Real Madridom veže ga do ljeta, novi nije potpisao, ali sve je izvjesnije kako će ostati u Madridu do 2024. godine.

Pokretanje videa...

luka modrić videoporuka dinamo 01:32

Kako piše Marca, hrvatski maestro praktički je sve dogovorio s klubom i novi ugovor trebao bi potpisati nakon prve utakmice polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, koja se igra u utorak. 

Modrić ostaje u Realu 

- Sve je riješeno između Reala i Modrića. Obnova suradnje s njim bit će objavljena nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Manchester Cityja, koja se igra u utorak. Klub je rekao Luki da ništa ne brine. Modrić i predsjednik Florentino Perez su već sve dogovorili - piše Marca.

LaLiga - Real Madrid v Villarreal

Nema smisla više pričati o Modrićevim godinama. S 37 na leđima dominira u europskom nogometu i jedan je od najboljih igrača Reala s kojim večeras igra finale Kupa kralja protiv Osasune. Borit će se za svoj 23. trofej u kraljevskom klubu. A ne zaboravimo da su ga upravo čitatelji Marce prije 11 godina proglasili najgorim pojačanjem u povijesti kluba. Ubrzo su jezik pregrizli.

Luka je postao dirigent madridskog orkestra. Dok su Ronaldo i Benzema zabijali, on je razigravao momčad i upravljao orkestrom. Postao je jedan od najvećih veznjaka u povijesti.

A njega i Ronalda nedavno je htio upariti Al Nassr. Kako su tada pisali španjolski mediji, navodno mu je klub iz Saudijske Arabije nudio plaću od 40 milijuna eura godišnje. Modrić nije puno razmišljao. Bez obzira što je riječ o iznosu kojim bi postao najplaćeniji hrvatski nogometaš u povijesti i jedan od najplaćeniji hrvatskih sportaša uz Bojana Bogdanovića, Luka se zahvalio Arapima na silnim milijunima i odbio ih. 

Copa del Rey - Semi Final - Second Leg - FC Barcelona v Real Madrid

- Sastanci Modrića i Reala oko produljenja ugovora završili su jako brzo. On je svaki put inzistirao na tome da se ne govori o novcu jer mu je san ostati u Realu dok god klub to želi i njemu tijelo dopušta - piše El Ruevo, koji dodaje kako će hrvatski reprezentativac zadržati aktualnu plaću. 

Modrić je primio ponudu iz Saudijske Arabije. Da ju je prihvatio, zarađivao bi 40 milijuna eura po sezoni, ali nije to koristio za pritisak na Real zato što poštuje klub i sve radi u suglasnosti s njim

Za razliku od Ronalda, Modrić želi karijeru završiti u stilu. U najvećem klubu na svijetu. Želja mu je produljiti ugovor na još jednu godinu, a nada se da će se to i dogoditi u sljedećim mjesecima. U Realu ga poštuju, nezamjenjiv je u momčadi. Nije samo igrač, već i lider. Ako ne bude više mogao igrati na vrhunskoj razini, otići će u mirovinu, naglasio je nekoliko puta. Tako i rade najveći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače