Obavijesti

Sport

Komentari 6

Španjolci u čudu: Modriću, pa što si ti to jeo u Beogradu? Oporavio si se za pet dana!

Španjolci u čudu: Modriću, pa što si ti to jeo u Beogradu? Oporavio si se za pet dana!

Nije u potpunosti odgovorio na njihovo pitanje, ali to nije niti bitno. Najbitnije je da se vratio, da će igrati protiv Manchester Cityja i da će, nadamo se, što spremniji dočekati završnicu Lige nacija

VIDEO

Prije samo nekoliko dana zabrinjavajuće vijesti stizale su iz Španjolske. Marca je pisala kako se Luka Modrić jedva kreće. Teška sezona obilježena svjetskim prvenstvom i brojnim utakmicama u Realu, ostavila je traga na hrvatskom maestru.

Pokretanje videa...

luka modrić videoporuka dinamo 01:32

Uoči završnice sezone ozlijedio je zadnju ložu. Bio je upitan za finale Kupa protiv Osasune i dvostruki meč protiv Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka. Crvenili su se na Santiago Bernabeuu, postojao je strah da bi Luka mogao propustiti najbitnije utakmice sezone, ali srećom, metode srpske fizioterapeutkinje Marijane Kovačević urodile su plodom.

Kako je pisao srpski Sport Klub, Modrić je u prošlu subotu navodno viđen u jednom beogradskom restoranu, a u Srbiju je došao kako bi tražio pomoć u ordinaciji Marijane Kovačević.

- Poslije mojih tretmana mišić je potpuno nov i nema tragova ozljeda. Nema ožiljaka, fibroze ni mogućnosti da se ozljeda ponovi, to je druga stavka revolucionarnih metoda. Po završetku terapije snimkom provjeravamo je li sve prošlo prema planu. Poanta je da dođe do potpune regeneracije mišića. Terapije su toliko jake da je jedan sat učinkovit kao cijeli tjedan liječenja bilo kojom drugom metodom u svijetu - rekla je slavna Kovačević.

Copa del Rey - Final - Real Madrid v Osasuna

Modrićev čudesni oporavak

Njoj su prije dolazili mnogi slavni sportaši kao što su Darijo Srna, Robin van Persie, Ivica Olić, Diego Costa, Alexis Sanchez, a ove je godine bila i u stručnom stožeru Novaka Đokovića na Australian Openu. I Modriću se, očito, isplatio odlazak u Beograd.

Madriđani su slavili protiv Osasune 2-1 i osvojili Kup, a Modrić je odigrao posljednjih desetak minuta. Nije ga Ancelotti htio trošiti, cilj je da bude što spremniji za utorak i susret protiv Manchester Cityja. Prema svemu sudeći, Luka bi mogao krenuti od prve minute.

Copa del Rey - Final - Real Madrid v Osasuna

Modrićev čudesni oporavak iznenadio je i španjolske novinare.

- Pa, što si to jeo u Beogradu?! Oporavio se za pet dana! - upitali su Modrića voditelji radijske emisije Tiempo de Juego.

Hrvatski kapetan se nasmijao pa odgovorio:

- Ha, dobro sam. Najvažnije je da se osjećam dobro, a sada mislim samo na City.

Nije u potpunosti odgovorio na njihovo pitanje, ali to nije niti bitno. Najbitnije je da se vratio, da će igrati protiv Manchester Cityja i da će, nadamo se, što spremniji doći na reprezentativno okupljanje i dočekati završnicu Lige nacija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići