Obavijesti

Sport

Komentari 13

Španjolski novinar pohvalio je Modrića pred Ancelottijem: On igra kao da mu je 30! Kako to?

Španjolski novinar pohvalio je Modrića pred Ancelottijem: On igra kao da mu je 30! Kako to?

Vjerujem da se dobro odmara kod kuće i da vodi miran život, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti na pitanje odmara li dovoljno Modrića koji je i s 36 gotovo stalno starter. I igra odlično

VIDEO

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti rekao je nakon pobjede nad Interom, a uoči nedjeljnog derbija s Atlético Madridom, kako se Luka Modrić dovoljno odmara i vodi miran život pa ima snage igrati čitavo vrijeme.

- Htio bih vas pitati o Luki Modriću. Osjeća se kao da ima manje od 30 godina, bio je u početnoj postavi u 16 od 22 utakmice. Puno novinara misli da bi ga trebalo rotirati zbog godina, ali utakmicu za utakmicom pokazuje da je u formi, na odličnoj razini. Recite mi malo o Modriću i bi li ga trebalo ponekad odmoriti - upitao je novinar Miguel Ángel Díaz iz Cadene COPE.

- Naravno da se s obzirom na svoje godine mora odmarati. Sada ima pet dana do iduće utakmice. Vjerujem da se dobro odmara doma, da vodi miran život - izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije podno stadiona Santiago Bernabéu.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićeva priča

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37

Ondje je u utorak navečer Real Madrid u Ligi pravaka s 2-0 pobijedio talijanskog prvaka Inter.

Modrić, s 36 godina najstariji igrač Real Madrida, odigrao je šestu utakmicu zaredom u udarnoj postavi, a u nedjelju ga čeka gradski derbi s Atlético Madridom.

Ancelotti nije sklon rotiranju igrača pa mu iz utakmice u utakmicu igraju isti, počevši s trojcem na sredini terena - Modrićem, Tonijem Kroosom i Casemirom.

- Imamo tri velika vezna igrača, a Valverde i Camavinga pritišću iz drugog plana. Onaj dan kada jedan od ove trojice bude umoran stavit ću nekoga od njih, onoga koji bude u formi - rekao je Ancelotti.

Protiv Intera je ponovo izveo na travnjak svoju omiljenu trojicu igrača i pogodio. Toni Kroos je u 17. minuti doveo "Kraljevski klub" u vodstvo od 1-0, a Modrić je nakon odigranih 90 minuta ponio naslov najboljeg igrača susreta.

- On (Modrić) je igrač s nečim posebnim - napomenuo je Ancelotti. 

Modriću je to bio 100. nastup u Ligi prvaka, a uz to je prvi put startao s kapetanskom vrpcom Real Madrida oko ruke jer kapetan Karim Benzema nije nastupio zbog ozljede, a njegovi zamjenici Marcelo i Nacho Fernández nisu bili u početnom sastavu.

Kapetan hrvatske reprezentacije, kojem ugovor s Real Madridom istječe 30. lipnja, odigrao je dosad 17 od moguće 22 utakmice.

Bijeli su vodeća momčad španjolskog prvenstva s osam bodova više od drugoplasirane Seville, a pobjedom nad Interom su se plasirali u osminu finala Lige prvaka kao prvi u skupini.

- Igramo doista dobro. Na visokoj smo razini i jako odgovorni u obrani - rekao je Ancelotti poslije treće utakmice u kojoj nisu primili gol.

Ofenzivni Marco Asensio zabio je za 2-0 u 79. minuti.

Upitan hoće li se u nedjelju u madridskom derbiju vratiti prvi strijelac momčadi Benzema ili će ga zamijeniti srpski napadač Luka Jović, Ancelotti je odgovorio:

- Jović je večeras odigrao jako dobro, pomagao ekipi u fazi napada i također kontrolom lopte. Pred nama je nekoliko dana da vidimo hoće li se Karim (Benzema) oporaviti. Ja vjerujem da hoće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba