Obavijesti

Sport

Komentari 51

Spas u zadnji čas: Liverpool u 85. izvukao remi kod Uniteda!

Spas u zadnji čas: Liverpool u 85. izvukao remi kod Uniteda!
1

Victor Lindelof je, čini se, zaustavio Divocka Origija prekršajem, no sudac Martin Atkinson nije reagirao. Iz brze kontre koja se razvila, Daniel James je sjajno asistirao Marcusu Rashfordu

VIDEO

Manchester United i Liverpool odigrali su 1-1 u najvećem derbiju engleskog nogometa u okviru 9. kola Premier lige. United je u prednost doveo Marcus Rashford u 36. minuti dok je gol spasa za Liverpool postigao Adam Lallana u 85. minuti.

Osam uzastopnih pobjeda u osam kola ove sezone imao je Liverpool prije nego je stigao na gostovanje na Old Trafford. U početnom sastavu Manchestera nedostajao je Paul Pogba, zbog ozljede nije igrao ni Luke Shaw, no veći trag ostavio je izostanak Mohameda Salaha što se itekako osjetilo u igri Liverpoola. Egipćanin je ozlijedio gležanj i morao je propustiti veliki derbi.

Rezultat svega bio je prvi remi 'redsa' u ovoj sezoni. Utakmica nije obilovala atrakcijom. Bilo je tu puno prekida, krivih dodavanja i netrpeljivosti. Dvije sjajne prilike u prvom dijelu imao je Roberto Firmino kada je prvo ljevicom gađao donji desni kut, a onda u idućoj akciji glavom sjajno pucao u donji lijevi, no u oba slučaja istaknuo se David De Gea i obranio mu pokušaje.

Ipak, do vodstva je prvi stigao United. Bit će još mnogo vike o golu domaćina. Naime, 'crveni vragovi' su zabili pogodak slično kao i nedavno Wales protiv Hrvatske - iz akcije koja je nastala nakon prekršaja.

Victor Lindelof je, čini se, zaustavio Divocka Origija prekršajem, no sudac Martin Atkinson nije reagirao. Iz brze kontre koja se razvila, Daniel James je sjajno asistirao Marcusu Rashfordu, a ovaj zabio za 1-0.

Nakon VAR provjere Atkinson je priznao pogodak, no Jurgen Klopp i gosti nisu se mirili s tom odlukom. 

Liverpool je usprkos skromnoj predstavi uspio izjednačiti u 85. minuti kada je Adam Lallana na drugoj stativi 'pospremio' asistenciju Andrewa Robertsona.

United je ovim rezultatom produžio niz bez ligaške pobjede na četiri kola, ali i produžio domaći niz bez poraza od Liverpoola u prvenstvu na šest utakmica (tri pobjede, tri remija).

Pokretanje videa...

08:59
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'