Obavijesti

Sport

Komentari 11

Spavao sam s 5000 žena i više brinuo o njima nego protivniku!

Spavao sam s 5000 žena i više brinuo o njima nego protivniku!
1

Čovjek kojeg je Renato Portaluppi, trener Grêmija, optužio da ga je uništio uzvratio mu je: "Nikad nisam imao suigrača koji je na jutarnje treninge dolazio pijan"

VIDEO

Trener Grêmija Renato Portaluppi možda mnogima nije poznat, ali će zasigurno nekima ostati u pamćenju nakon konferencije za novinare u sklopu prolaska njegove momčadi u finale Svjetskog klupskog prvenstva (1-0 protiv Pachuce).

- Ma Serie A vam je presmiješno prvenstvo. Najgore mi je bilo vrijeme provedeno u Romi, svi su bili protiv mene i nisu mi htjeli dati loptu. A najgori je bio Giannini, uništio me u Romi. Ovo što sam postigao u Gremiju je za pamćenje. Zaslužujem barem spomenik! Jednog dana ću voditi Brazil, siguran sam. Volio bih vidjeti Mourinha i Guardiolu kako vode momčadi koje sam ja trenirao.

Također se i prisjetio vremena kada je bio podijeljen između žena i nogometa.

- Više sam brinuo o ženama braniča protiv kojih sam igrao, nego o njima! Pa spavao sam s 5.000 žena!

Danas je legenda u Brazilu jer je kao trener i kao igrač osvojio Copu Libertadores. Nedavno je čak izjavio da je bio bolji od Cristiana Ronalda dok je igrao nogomet u 80-ima i 90-ima.

Na njegove optužbe odgovorio je i sam Giannini.

- Nikada nisam imao problema s Portaluppijem. Sjećam se samo da na jednoj utakmici smo primili gol, a on se nije htio vratiti u obranu. Odgovorio mi je da je on napadač, da nema što tražiti u obrani. Bio je dobar tip, samo se znao naljutiti kada bi trebalo trčati u obranu.

- U mojih 16 godina koje sam proveo u Romi, dok on nije došao, nikad nisam imao suigrača koji je na jutarnje treninge dolazio pijan. Trener Liedholm uvijek ga je poslao doma kako ga ne bi uočili novinari. Moram vam također reći da sam ga u to vrijeme ja jedini branio. To mi je bila dužnost s obzirom na to da sam bio kapetan Rome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta