Sport

Komentari 5

'Special One' je rock zvijezda godine jer je prgav i arogantan

'Special One' je rock zvijezda godine jer je prgav i arogantan

Španjolsko izdanje uglednog magazina Rolling Stone proglasilo je trenera Real Madrida Josea Mourinha rock zvijezdom godine. Portugalcu su posvetili naslovnicu

I rock zvijezda godine je... 'Special One'. Prema pisanju španjolskog izdanja časopisa Rolling Stone titulu je uvjerljivo odnio trener madridskog Reala Jose Mourinho. Razlog? Neosporena sposobnost da iritira cijeli svijet.

Zbog svojeg ponašanja, polemičnosti i čestih prepirki i prepucavanja, ali i neotesanosti Rolling Stone se odlučio upravo njega proglasiti rock zvijezdom godine. 

Naslovnica, ali i broj časopisa za mjesec prosinac posvećeni su upravo portugalskom treneru koji je tu čast zaslužio upravo zbog svojih učestalih provokacija kako na klupi nogometnog velikana tako i u razgovorima s novinarima.

U posljednjem ovogodišnjem broju ispričana je priča o portugalskom stručnjaku koji je toliko polemičan i arogantna i ponaša se kao da upravlja cijelim svijetom. O Mourinhu su za Rolling Stone govorili i njegovi bivši suigrači, novinari, ali i prijatelji.

Mourinho je u svakoj prilici dobra tema za razgovor, a španjolsko se izdanje Rolling Stonea pobrinulo da na u ovakvim sumornim danima ne ponestane materijala.

Najčitaniji članci