Obavijesti

Sport

Komentari 7

Spektakl malog nogometa: 'Turnir 4 kafića' u Splitu

Spektakl malog nogometa: 'Turnir 4 kafića' u Splitu
6

'Turnir 4 kafića' počinje 27. prosinca u Spaladium areni. Po prvi će put finalnu tekmu pratiti HTV. Organizatori su Ivica Mornar i Damir Karaman...

VIDEO

Organizatori osmog po redu izdanja tradicionalnog humanitarnog malonogometnog turnira ¨Memorijal Dino Petrinović¨, u Splitu i okolici poznatijeg kao ¨Turnir 4 kafića¨, Ivica Mornar i Damir Karaman najavljuju do sada neviđeni spektakl u nedjelju popodne. Ne samo zato što se turnir premijerno seli u Spaladium arenu i zato jer će po prvi put finalnu utakmicu izravno prenostiti kamere HTV-a, nego zbog velikog broja nogometnih velikana koji će i ove godine prikazati svoje malonogometno umijeće.
- U pretprodaju smo pustili 5.000 ulaznica, a dodatnih 5.000 otkupili su sponzori, tako da očekujemo veliki odaziv, dobru atmosferu, te najvažnije, značajna sredstva za Centar ¨Mir¨ u Rudinama u kome su sještena djeca sa poteškoćama u razvoju – kazao je suorganizator turnira Damir Karaman.
Veliki broj poznatih nogometnih imena redovito dolazi na turnir, kako zbog njegovog humanitarnog karaktera, tako i zbog prijateljstva sa njegovim idejnim začetnikom Ivicom Mornarom – ¨Mokom¨.
- Žao nam je što je zbog ozljede otpao Pepe, no obećao nam je, kao i Pierluigi Collina, da će doći na slijedeće izdanje turnira. Ove godine turnir smo obogatili inozemnim zvijezdama Zlatkom Zahovićem, Enzom Schifom i nesuđenim Hajdukovcem Predragom ¨Peđom¨ Mijatovićem koji su se bez puno nagovaranja odazvali našem pozivu kada su čuli da je riječ o humanitarnom turniru – kazao je Mornar i pozvao sve ljude dobre volje da dođu u Spaladium i kupnjom karte ponmognu one kojima je pomoć najpotrebnija.
Turnir započinje 27. prosinca u 15.30 polufinalnim ogledima ¨Tropic¨ - ¨Plava kava¨ i ¨Vanilla¨ - ¨Stella Mare¨, a pobjednici se sastaju u finalu u 18.00. U pauzi će po tradiciji igrati dvije selekcije djevojčica iz ŽNK ¨Marjan¨ pojačane ¨Macom¨ Maradonom i Dragicom Palaversom, a uz Josipa Pirića na klupi će sjediti Robert Pauletić i Tomislav Ivić. Susret sudi neizbježni ¨Ante Đerek. 

SASTAVI:
Za ¨Stella Mare¨ nastupaju – Balić, Radošević, Đolonga, Jarni, N. Kovač, Turković, Živković, Mijatović, Vastić, Rapaić, Bubalo, Mornar, Musa, Maloča, Bazina i Kukoč, sa klupe će ih voditi Zoran Vulić i Stipe ¨Hajduk¨ Valenta, a pjesmom na teren ispratiti Siniša Vuco.

Klub ¨Vanilla¨ vodi Dalibor Zebić, a nastupaju V. Runje, Rogić, Bartulović, Putnik, Stanić, Vušković, Rakitić, M. Ljubičić, Pršo, Ibričić, Zahović. Vukas, Strinić, Vranješ, Bogdanović. Igrače ¨Vanille¨ tradicionalno prati pjesma Jelene Rozge.

Za ¨Plavu kavu¨, koju sa klupe vodi Ivan Pudar, nastupaju V. Tomić, M. Milić, Asanović, Andrijašević, Vučević, D. Gabrić, Špehar, P. Šimić, Dalić, Šuker, Računica, Pralija, Zl. Vujović, Španjić i Rosso, a pjevaju pjevači KUD-a Cambi.

¨Tropic klub Eqador¨ s klupe vodi Igor Štimac, pjesmom prati Thompson a igraju T. Gabrić, Boban, Križanac, A. Vitaić, Alebić, Tomičić, Srna, Pirić, An. Sharbini,  Milić, T. Marić, M. Bilić, Schifo, Slišković i Lovrek.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka