Obavijesti

Sport

Komentari 11

Spektakl na Old Firmu: Celtic preokrenuo, Šimunoviću crveni

Spektakl na Old Firmu: Celtic preokrenuo, Šimunoviću crveni
1

U najvećem derbiju škotskog prvenstva Celtic je slavio protiv Rangersa 3-2 na Ibroxu. Jozo Šimunović zaradio je izravni crveni karton u 57. minuti zbog udaranja protivničkog igrača laktom.

VIDEO

Ovog vikenda odigran je najveći derbi škotskog prvenstva u kojem je Celtic pobijedio Glasgow Rangers 3-2 na Ibroxu. Jozo Šimunović završio je utakmicu u 57. minuti zbog udaranja protivničkog igrača laktom. 

Unatoč tome što je gubio čak dva puta i imao igrača manje, Celtic se nije predavao i na kraju je slavio protiv Rangersa. 

Već u trećoj minuti J. Windass doveo je domaću ekipu u vodstvo. Slavlje Rangersa nije dugo trajalo jer je T. Rogic izjednačio rezultat već u 11. minuti. 

Rangersi dolaze ponovno u vodstvo u 26. minuti preko D. Candeiasa, ali je odgovorio Celticov Moussa Dembele koji opet poravnava rezultat u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. 

U nastavku utakmice pocrvenio je Jozo Šimunović koji je dobio izravni crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača laktom. Čak i s igračem manje Celtic je upisao petu uzastopnu pobjedu na Ibroxu koju im je osigurao O. Edouard svojim pogotkom u 69. minuti kojim postavlja konačnih 3-2.

 

Sve je izvjesnije kako će Celtic ove sezone osvojiti škotsko prvenstvo po 49 put s obzirom da prvom pratitelju, Rangersima, bježi čak devet bodova uz utakmicu manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini