Sport

Komentari 0

Spektakl od 19 sati u Osijeku! Finala Armagedona, Milinković kod kuće, Erslan u glavnoj borbi

Spektakl od 19 sati u Osijeku! Finala Armagedona, Milinković kod kuće, Erslan u glavnoj borbi

Finala druge sezone 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige možete pratiti uživo od 19 sati na YouTube kanalu 24sata, a od 21 sat 'FNC 4' možete gledati na 'FNC.tv' ili pretplatom na '24sataPLUS+' sadržaj

Ne znam jesam li sljedeći u redu za titulu u KSW-u, ali moj je ugovor s njima vremenski istekao. Bit ćemo pametniji nakon ove borbe, ali da, cilj je svakako UFC. Mislim da će to biti borba bivšeg i budućeg UFC borca, najavio nam je ponos Obrovca i najbolji hrvatski poluteškaš Ivan Erslan (30, 10-1-1) koji predvodi 'FNC 4' priredbu u osječkom Gradskom vrtu protiv Brazilca Henriquea 'Frankensteina' Da Silve (32, 16-7)!

A dok je Ivan na korak do najjače svjetske organizacije, od 19 sati u izravnom prijenosu putem YouTube kanala 24sata možete gledati mlade borce koji tek kreću na svoju stazu dokazivanja. U kategoriji do 66 kilograma za titulu se bore Mateo Bolfan iz UFK Novi Zagreb protiv Denisa Jurakića iz Ahilej borilačke akademije iz Beograda koji su se već borili u četvrtfinalu, a tad je slavio Jurakić.

U kategoriji do 70 kilograma Alberto Antić iz zagrebačkog Ban Teama ide na Rusija Mineva također iz Ahileja u dvoboju hrvača, a u kategoriji do 77 kilograma snage će odmjeriti Đorđe Bukvić iz Unity Fight Teama iz srpskog Vrbasa protiv Aleksandra Mihailovića iz Bushido MMA Teama Podgorica iz Crne Gore.

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

U polufinalu do 84 kilograma očekuje nas Matija 'Baby Rakić' Bosančić iz Unityja protiv Matea Šituma iz zagrebačkog American Top Teama. Nažalost, u kategoriji do 93 kilograma se finalist Igor Kuzmanović ozlijedio, pa će stvar 'spasiti' Grk Felix Polianidis koji ide na domaćeg borca Marija Žgelu iz MMA Teama Valens, Vinkovci.

A od 21 sat očekuje nas pravi vatromet koji po prvi put možete pratit na PPV-u preko 'FNC-tv' platforme ili pak pretplatom na '24sataPLUS+' sadržaj. Drugi dio večeri otvara domaći borac Marin Mikulić protiv Talijana Nicola Pittarella, a nakon toga slijedi meč Luke Ćurkovića koji se nakon dvije godine vraća u kavez protiv Michaela Realija.

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

Prošlosezonski finalist Daniel Bažant iz pulskog Trojan Teama borit će se protiv Giovannija Rivettija koji je na prošloj 'FNC' priredbi prošao pravi rat protiv Hrvoja Stepića iz Ban Teama. A pobjednik prve sezone 'Armagedona' Marko Bojković iz beogradskog Ahileja bori se protiv Poljaka Davida Galeckog koji, simbolično, dolazi iz Kohorta teama

Najopakiji čovjek na Balkanu Ivica 'Terror' Trušček prihvatio je meč protiv znatno težeg i višeg protivnika Kuittyja Begaja, ali znamo kakve je Ivica sve 'ratove' prolazio pa zna sve što ga čeka. Oliver Thompson u okršaju teškaša ide na miljenika domaće publike Sašu Milinkovića, a priredbu predvode spomenuti Ivan Erslan i 'Frankenstein'.

Najčitaniji članci