Obavijesti

Sport

Komentari 0

Spektakl u Zadru: Počela je prodaja ulaznica za humanitarni turnir Gem Set Hrvatska...

Spektakl u Zadru: Počela je prodaja ulaznica za humanitarni turnir Gem Set Hrvatska...

Nakon Zagreba 2019. i Petrinje 2021., spektakl na Višnjiku će 17. srpnja, uz domaćina Marina Čilića, okupiti najveća imena hrvatskog sporta koji će svojim sudjelovanjem dati značajan doprinos humanitarnom cilju događanja

VIDEO

Bliži nam se treće izdanje humanitarno-sportskog projekta Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić koje će se održati u Zadru 16. i 17. srpnja 2023. godine. Misija Zaklade proslavljenog hrvatskog tenisača Marina Čilića je pružanje potpore djeci i mladima, ali i osiguravanje financijske podrške kako bi ostvarili svoj puni potencijal i pretvorili svoje snove u stvarnost. U Športskom centru Višnjik okupit će se najveće hrvatske sportske zvijezde s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u OŠ Petar Zoranić u Stankovcima i promocije bavljenja sportom od najranije dobi.

Nakon Zagreba 2019. i Petrinje 2021., spektakl na Višnjiku će 17. srpnja, uz domaćina Marina Čilića, okupiti najveća imena hrvatskog sporta koji će svojim sudjelovanjem dati značajan doprinos humanitarnom cilju događanja.

Petrinja: Marin Čilić i Luka Modrić osvojili humanitarni turnir Gem Set Hrvatska

Bivši Vatreni, legendarni Eduardo da Silva dolazi iz Brazila samo kako bi sudjelovao na ovom događaju, a 10 dana prije okupljanja u Zadru, izjavio je:

- Velika mi je čast po prvi put nastupiti na Gem Set Hrvatska i biti dio ove humanitarne priče. Čuo sam da će konkurencija u Zadru biti jaka pa ću ipak morati odraditi nekoliko teniskih treninga prije dolaska. Jako se veselim druženju sa svim sportašima, ali najvažnije je da postignemo humanitarni cilj zbog kojeg se svi okupljamo. Pozivam sve drage ljude da nam se pridruže na tribinama. Vidimo se!

Uz Eduarda da Silvu na turniru će sudjelovati najtrofejniji sportaši i sportašice Hrvatske, a samo neki od sportaša koji su do sada potvrdili sudjelovanje su Valent Sinković, Ivica Zubac, Matea Jelić, Filip Zubčić te tenisači Mate Pavić, Nikola Mektić, Ivan Dodig i Donna Vekić. Svi detalji programa kao i konačni pregled sudionika događanja biti će dostupni na internet stranici Zaklade i službenim Facebook i Instagram kanalima dok su ulaznice za ovaj poseban događaj dostupne na entrio.hr.

Humanitarno - sportski spektakl Gem Set Hrvatska održan je u Petrinji

Od popodnevnih sati 17. srpnja, u Teniskom parku na platou bazena ŠC Višnjik, biti će organizirane edukativne radionice za djecu i niz različitih promotivnih i zabavnih aktivnosti za cijelu obitelj, a finalni mečevi u kojima će vodeći hrvatski sportaši odmjeriti svoje snage, održat će se od 19.00 do 21.00 sati na središnjem teniskom terenu športskog centra. Dan ranije, 16. srpnja, Marin Čilić će s nekoliko sportaša i okupljenom djecom ispred crkve Sv. Donata u Zadru zaigrati tenis i tako upotpuniti Kids Day koji će se održati od 18.00 do 20.00 sati uz poznato lice sportske redakcije Nove TV, moderatora Vladu Bobana, koji će u svom prepoznatljivom stilu i duhovitošću zabaviti mnoge prisutne.

Ulaznice na entrio.hr dostupne su po cijenama od 10 eura do 35 eura za tribinu, 50 eura za parter zone koje se nalaze tik uz teren i s kojih savršeno sve možete pratiti, a cijena ulaznica za VIP iznosi 130 eura. Za sve one koji ulaznice za stadion ne kupe na vrijeme, direktan prijenos mečeva 17. srpnja bit će na programu Doma TV s početkom u 19.00 sati. Iz studija Nove TV na samom teniskom terenu, kroz prijenos će gledatelje voditi Saša Lugonjić i Ivan Ljubičić dok će Vlado Boban sjediti u vrućoj sudačkoj stolici i tako, uz dozu humora voditi brigu da mečevi proteknu u skladu s teniskim pravilima humanitarno-sportskog spektakla Gem Set Hrvatska 2023. Za sve građane koji nisu na lokaciji i kupnjom ulaznice ne mogu donirati u tu svrhu, otvoren je humanitarni broj 060 9003 te pozivom mogu sudjelovati u ovom jedinstvenom humanitarnom projektu. Cijena poziva s uključenim PDV-om iznosi 0,83 eura/6,25 HRK (prema tečaju 1 EUR = 7,53450 HRK

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"