Obavijesti

Sport

Komentari 17

Split do boda u Gradskom vrtu, Rijeka se spasila protiv Istre

Split do boda u Gradskom vrtu, Rijeka se spasila protiv Istre
9

U susretu 11. kola HNL-a Split je na Gradskom vrtu stigao do boda, preokrenuvši 2-0 Osijeka do konačnih 2-2. Rijeka je jedva dobila Istru na Kantirid rezultatom 2-1

VIDEO

U popodnevnom susretu Split je stigao do preokreta u Osijeku. Gosti su gubili 2-0 te u nastavku stigli do izjednačenja i s Gradskog vrta otišli s bodom. U 'jadranskom derbiju', u kasnijem susretu 11. kola HNL-a, Rijeka je u posljednjim minutama slomila otpor Istre i slavila 2-1.

Istra je povela protiv Rijeke na Kantridi. Gosti su stigli do gola iz jedanaesterca. Sudac je bez oklijevanja pokazao na bijelu točku nakon grubog potezanja Križmana u kaznenom prostoru. Precizan je s jedanaest metara bio Bačelić-Grgić.

Minimalnu prednost Istrani su držali sve do kraja prvog poluvremena kada je Rijeka stigla do vrijednog izjednačenja.

Nastavak je donio mnogo više prilika na strani domaćina kojima je nedostajalo sreće i preciznosti. No gol vrijedan sva tri boda osmiehnuo im se u zadnjoj minuti susreta kada je Datković glavom pogodio za 2-1 i slavlje Riječana. 

Osijek prosuo dva gola prednosti

Osijek je već nakon pet minuta igre bio u vodstvu. Zabio je Vrgoč za prednost domaćina. Igrač Osijeka spretno je glavom prebacio istrčalog golmana Splita. Deset minuta kasnije na 2-o povisio je Miličević nakon sretnog odbijanca.

Obrana Splita loše je 'očistila' svoj kazneni prostor. Lopta je stigla na noge Miličeviću koji je silovitim udarcem pod gredu postigao gol za dvostruku prednost Osijeka.

Osijek je i u nastavak ušao jednako odlučno i u napadu, ali pred golom Vukovića nisu se pokazali spretni kao i u prvom poluvremenu.

Nekoliko promašaja Osječane je stajalo gola u vlastitoj mreži. Kaznio ih je u 66. minuti Vitaić nakon odličnog proigravanja bivšeg igrača Istre Henryja Bellea.

Samo četiri minute kasnije Split je stigao i do gola vrijednog izjednačenja. Rebić je matirao vratara Osijeka nakon što mu je Aljoša Vojnović  dodao savršenu loptu koju je on tek morao gurnuti u gol. Lijepa akcija Splićana donijela im je remi na Gradskom vrtu nakon što su prvih 45. minuta gubili 2-0.

Do kraja utakmice Osijek ipak nije stigao do pobjede, propustivši još nekoliko šansi u napadu. Golman Splita pobrinuo se da rezultat ostane 2-2, a oni otputuju natrag u Split s važnim bodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba