Obavijesti

Sport

Komentari 3

Split izgubio od Crvene zvezde i ostao bez doigravanja ABA lige

Split izgubio od Crvene zvezde i ostao bez doigravanja ABA lige
2

Tri četvrtine Splićani su mučili favoriziranog domaćina, Crvena zvezda je cijelo vrijeme vodila, ali sve do zadnje dionice ta je prednost bila minimalna.

VIDEO

Košarkaši Splita dugo su vremena prijetili Crvenoj zvezdi, ali su na kraju poraženi u Beogradu 74-83 (21-23, 15-16, 25-24, 13-20), u susretu posljednjeg 26. kola regionalne ABA lige.

Tri četvrtine Splićani su mučili favoriziranog domaćina te su prijetili euroligaškoj momčadi da će, nakon Zadra i Cibone, slaviti protiv njih ove sezone u ABA ligi.

Crvena zvezda je cijelo vrijeme vodila, ali sve do zadnje dionice ta je prednost bila minimalna. Početkom zadnje četvrtine Crvena zvezda je napravila seriju 16-2 i time ipak slomila Splićane koji su zbog toga ostali bez šanse za ulaskom u doigravanje. Ovaj rezultat je, pak, odgovarao Zadru koji će nastupiti u doigravanju, ali još treba pričekati ostatak rezultata kako bi se vidjelo s koje pozicije.

Split i Crvena zvezda igraju 13. kolo ABA Lige

Crvena zvezda je ovom pobjedom zadržale male, ali ipak šanse za dolazak na prvo mjesto ljestvice. Najbolji igrač u domaćem sastavu je bio Filip Petrušev s 25 poena i šest skokova.

Kod Splita je Shannon Shorter ubacio 21 poen uz pet skokova i šest asistencija. Lewis Sullivan je dodao 18 uz šest skokova.

Ranije tijekom ponedjeljka košarkaši Zadra nisu uspjeli zaustaviti Partizan, najbolju momčad ABA lige. Momčad iz Beograda je slavila u Zadru 88-78 (24-15, 25-15, 15-25, 24-23).

Na vrhu ljestvice je Partizan s omjerom 23-2. Slijedi Crvena zvezda s 21-3 i utakmicom manje te Budućnost s 18-7 i Cedevita Olimpija sa 17-8. Zadar je trenutačno sedmi s omjerom 11-15, dok je Split na omjeru 10-16.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom