Obavijesti

Sport

Komentari 1

Split pobijedio Zagreb, Cibalia je odnijela bod protiv Rijeke...

Split pobijedio Zagreb, Cibalia je odnijela bod protiv Rijeke...
5

U utakmicama 22. kola HNL-a Split je kao domaćin pobijedio Zagreb 2-0. Rijeka je odnijela bod s Kantride, kao i Slaven iz Varaždina. Zadar je slavio protiv Lokomotive

VIDEO

Split - Zagreb 2-0

Split se 2-0 pobjedom na Parku mladeži protiv Zagreba vratio na treće mjesto ljestvice u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Split je zasluženo slavio golom Budiše u 24. minuti susreta. Na odmor se otišlo sa zasluženom prednošću Splita. U nastavku je Zagrebov Brazilac Jefthon zaradio drugi žuti karton nakon laktarenja, a Split je pobjedu potvrdio u 89. minuti utakmice golom Rašića za konačnih 2-0.

Rijeka - Cibalia 0-0

Strijelci nisu bili raspoloženi u utakmici Rijeke i Cibalije na Kantridi. Čvrsta Cibalia odlično je parirala Riječanima i zasluženo uzela bod s Kantride. Obje momčadi imale su nekoliko prilika, a Rijeka je najbliže golu bila kod udarca Hrvoja Štroka koji je uzdrmao prečku.

Varaždin - Slaven 1-1

Čak sedam žutih kartona vidjeli su navijači u Varaždinu protiv Slaven Belupa. Glavina je na asistenciju Davora Vugrinca zabio za 1-0 samo dvije minute prije kraja prvog poluvremena. U 54. minuti utakmice nekadašnji Varaždinov igrač Benko zabio je za konačnih 1-1.

Zadar - Lokomotiva 1-0

Deset minuta prije kraja utakmice Terkeš je razveselio malobrojne navijale na Stanovima za pobjedu Zadra protiv Lokomotive. Nije to bila baš bajna predstava, a gledatelji su vidjeli tek nekoliko prilika. Zadar je upisao osmu ovosezonsku pobjedu.

Šibenik - Osijek 2-1

Na Šubićevcu domaći Šibenik slavio je protiv Osijeka 2-1. Domaći su poveli već u 12. minuti utakmice preko Fuštara. Pred kraj prvog poluvremena izjednačio je Goran Ljubojević. Šibenik je bio bolji cijelu utakmicu te je zasluženo slavio drugim golom Fuštara u 77. minuti utakmice. 

HNL: 22. kolo:

Split - Zagreb 2-0 (Budiša, Rašić)

Rijeka - Cibalia 0:0

Varaždin - Slaven 1-1 (Glavina / Benko)

Zadar - Lokomotiva 1-0 (Terkeš)

Šibenik - Osijek 2-1 (Fuštar2 / Ljubojević)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići