HT PREMIER LIGA Split razbio Goricu 46 razlike | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Split razbio Goricu 46 razlike

Split razbio Goricu 46 razlike

Momčad trenera Srđana Subotića je "fenjeraša" Goricu dočekala sa serijom od šest uzastopnih pobjeda u hrvatskom prvenstvu i ABA ligi i nije dozvolila nikakvo iznenađenje

VIDEO

U odgođenom susretu 18. kola HT Premijer lige Split je na Gripama pobijedio Goricu 110-64 upisavši 16. pobjedu sezone, dok je Gorica doživjela već 17. poraz.

Split: 1. kolo HT premijer lige: KK Split - KK Cibona

Momčad trenera Srđana Subotića je "fenjeraša" Goricu dočekala sa serijom od šest uzastopnih pobjeda u hrvatskom prvenstvu i ABA ligi i nije dozvolila nikakvo iznenađenje.

Novim slavljem Split je došao na skor 16-4 i bori se za ‘jedinicu‘ sa Cedevitom Junior koja ima isti omjer pobjeda i poraza, dok je posljednja Gorica na omjeru 3-17.

Split: 18. kolo ABA lige, KK Split - KK Zadar

Split je već nakon prve četvrtine imao 17 razlike (28-11), do poluvremena je prednost iznosila + 31 (54-23), a u drugom poluvremenu je narasla na konačnih 46 razlike.

Domaći sastav su do pobjede predvodili Boris Tišma sa 20 koševa i sedam skokova, Lovre Runjić sa 17 koševa, te Jerod Shannon Shorter sa 14 koševa. Kod Gorice najefikasniji su bili Dino Cinac sa 17 i Karlo Uljarević sa 12 koševa.

Na ljestvici vode Cedevita i Split sa po 36 bodova, Cibona ima 35, Zadar 34, a zatim slijede Šibenka sa 33 i Furnir sa 31 bodom. Gorica je na začelju sa 23 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner