Obavijesti

Sport

Komentari 78

Splitski Peristil jutros osvanuo prekriven iskaznicom Hajduka

Splitski Peristil jutros osvanuo prekriven iskaznicom Hajduka
1

'Hajduk je klub koji je rođen u narodu i treba zauvijek ostati vlasništvo onih koji ga bezuvjetno i najviše vole. Učlanimo se u Hajduk, da bi Hajduk ponovno bio naš'

VIDEO

Jutros je splitski Peristil osvanuo prekriven velikom članskom iskaznicom Hajduka, a na službenoj stranici Torcide objavljeno je i zašto.

"Prošlo je dugih 10-ak godina Torcidine borbe protiv nepravde, korupcije i lopovluka kako u Hajduku tako i u hrvatskom nogometu. Bilo je to vrijeme u kojem smo se borili za jedan pošteniji i transparentiji način rada u našem klubu. Rezultati te borbe su nas danas doveli u poziciju da možemo, ali i moramo razmišljati o novim koracima koji će naš klub voditi u bolju budućnost.

Zato smo odlučili u godini kada naš klub slavi svoj 105. rođendan krenuti u drugu fazu projekta Naš Hajduk te zajedno sa svim navijačima Hajduka zauvijek osigurati budućnost kluba na način da on ostane uz svoje korijene.

Hajduk je klub koji je rođen u narodu i treba zauvijek ostati vlasništvo onih koji ga bezuvjetno i najviše vole.

Put koji smo odabrali je put učvršćivanja simbioze kluba i navijača, put stvaranja novih ispravnih vrijednosti. Na tom putu bit će mnogo podmetanja, bit će novih poraza i tužnih večeri, a najveći neprijatelj ćemo biti sami sebi te će nestrpljenje biti naša Ahilova peta.

Ovo je put zbog kojeg ćemo svi mi jednog dana biti ponosni, što smo bili dio pokreta koji je Hajduk trajno vratio u vlasništvo njegovih navijača. Zbog toga je pred ovom generacijom Torcide velika odgovornost i uloga života.

U subotu 09.01. u 17:00 pozivamo sve pripadnike Torcide da dođu na Peristil, odakle ćemo zajedno krenuti na Hajdukovu kučicu na Rivi kako bi se učlanili u Hajduk. Na ovaj način želimo jasno pokazati našu jedinstvenost i pružiti podršku ovom projektu kojeg smo i sami pokrenuli. Međutim, to je samo početak jedne veće priče.

Ove subote sa Peristila kreće niz Torcidinih akcija učlanjivanja po svim splitskim kvartovima i okolici, a kojima ćemo Vas uredno obavještavati. Doći ćemo u svaki dio grada Splita i širiti ovu priču kako bi smo potaknuli ljude da se učlane u Hajduk i sudjeluju o projektu otkupa kluba. Veliki interes od prvog dana za članstvom pokazuje kako su Hajdukovi navijači osjetili ispravnost puta kojim idemo. Ostaje nam probuditi naš grad, a onda će se bolest zvana Hajduk nezaustavljivo širiti!

Učlanimo se u Hajduk, da bi Hajduk ponovno bio naš.

BUDI DIO POVIJESTI!"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante