Obavijesti

Sport

Komentari 98

Spremni za okršaj: Ngannou je čak 13 kilograma teži od Stipe!

Spremni za okršaj: Ngannou je čak 13 kilograma teži od Stipe!

'Predator' je skoro dosegnuo gornju granicu teške kategorije, a izgledao je 'izrezano' kao i uvijek. Miočiću se nazirao smiješak ispod maske, a kad je stao na vagu poručio je da će ostati prvak

Nakon sat i 20 minuta od početka službenog vaganja, prvi je izašao aktualni teškaški prvak Stipe Miočić (38, 20-3)! Na vagi je imao 106.1 kilogram, a Daniel Cormier (42, 22-3) je u prijenosu uživo komentirao kako mu Stipe izgleda lakše i svježije nego u posljednjem meču protiv njega.

POGLEDAJTE VIDEO: Stipe pomaže Petrinji

Pokretanje videa ...

A pet minuta kasnije pojavio se i izazivač, Francis 'Predator' Ngannou (34, 15-3) koji je 'izrezan' kao i uvijek, a došao je kilogram ispod gornje granice teške kategorije sa 119.1 kg na vagu! 

Tako je sad i službeno, imamo glavnu borbu priredbe 'UFC 260'! Između šest i sedam sati po hrvatskom vremenu će u nedjelju, 28. ožujka, u kavez ući američko-hrvatski šampion i kamerunsko-francuski bombarder.

'I dalje ću biti prvak, a uskoro bih mogao posjetiti Hrvatsku!'
'I dalje ću biti prvak, a uskoro bih mogao posjetiti Hrvatsku!'

Podsjetimo, u prvoj je borbi prije tri godine slavio Stipe jednoglasnom sudačkom odlukom, a Francis je, bar tako kaže, mnogo pripremljeniji i svjesniji kakva mu se prilika pruža. Sad možemo samo čekati i nadati se da nešto u zadnji čas neće prekinuti borbu...