Obavijesti

Sport

Komentari 0

Spursi i Hornetsi idu dalje, kraj za Dallas i Phoenix gotovi

Spursi i Hornetsi idu dalje, kraj za Dallas i Phoenix gotovi
1

Tony Parker završio je posao s Phoenix Sunsima u prvoj rundi doigravanja na Zapadu u velikom stilu. Vodio je Spurse do četvrte, ključne pobjede

VIDEO

Košarkaši San Antonija, aktualni prvaci, slavili su pobjedu pred svojim gledateljima (92-87), te izbacili Sunse iz doigravanja četvrti put u posljednjih pet sezona. Tony Parker ubacio je 31 poen i dodao osam asistencija.
Gostujući sastav ostao je bez učinka glavnih igrača. Steve Nash ubacio je samo 11 poena uz nevjerojatne tri asistencije za 37,5 minuta, dok je Amare Stoudemire skupio tek 15 koševa.
Sunse je ponovno predvodio odlični Francuz Boris Diaw (22 koša, 8 skokova, 8 asistencija), koji se još jednom primaknuo triple-double učinku.
Tim Duncan za pobjednike je dodao 29 koševa i 17 skokova, ponovno dominirajući u borbi s O'Nealom i Stoudemireom.
Gordan Giriček proveo je na parketu 20,5 minuta ubacivši tek dva poena (1-1 za dva, 0-2 šut za tri poena). Dodao je tri skoka i asistenciju.
New Orleans Hornetsi pokazali su u srazu s Dallas Mavericksima da im njihovo neiskustvo nije nikakav nedostatak. U petoj su utakmici na svom parketu pobijedili Dallas 99-94 i osigurali polufinale Zapada, upravo protiv San Antonio Spursa.
Chris Paul još je jednom predvodio svoju momčad, ovaj put s triple-doubleom (24 koša, 15 asistencija i 11 skokova). David West dodao je 25, a Jannero Pargo 17 poena za pobjednike. Predrag Stojaković (11 koševa) nije briljirao, ali je odlučujućim trenucima, šest sekundi prije kraja, pogodio ključna slobodna bacanja.
Goste je predvodio Dirk Nowitzki s 22 koša i 13 skokova. Nijemac će se stići fino odmoriti do početka olimpijskih kvalifikacija u Grčkoj.
Houston i Utah na Zapadu, kao i Detroit s Philadelphijom na Istoku, nastavljaju svoje serije. Houston je dopustio “jazzerima” samo 69 koševa pobijedivši s velikih 26 koševa razlike (95-69). Rocketsi su time smanjili vodstvo Utaha na 3-2.
Tracy McGrady je ubacio 29, a Luis Scola 18 koševa uz 12 skokova za pobjednike. Carlos Boozer je kod gostiju ubacio 19 koševa uz deset skokova.
S 3-2 poveli su Detroit Pistonsi protiv Philadelphije. U svojoj dvorani u Auburn Hillsu pobijedili su 76-erse 98-81. Chauncey Billups (21), Richard Hamilton (20) i Rasheed Wallace (19) kombinirano su ubacili 60 Detroitovih poena. Kad se to dogodi, Pistonsi ne gube.
Andre Iguodala za Philadelphiju je ubacio 21 koš.

San Antonio (3) – Phoenix (6) 92-87 (4-1)
New Orleans (2) – Dallas (7) 99-94 (4-1)
Houston (5) – Utah (4) 95-69 (2-3)
Detroit (2) – Philadelphia (8) 98-81 (3-2)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union