Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sramota u Argentini! Huligani oružjem napali nogometaše: 'Izađi iz auta ili ću te upucati'

Sramota u Argentini! Huligani oružjem napali nogometaše: 'Izađi iz auta ili ću te upucati'
2

Udarili su me dva puta po licu dok su me držali za jaknu. Bio sam previše uplašen, a moji suigrači nisu htjeli ići kući da ih netko ne bi pratio, kazao je igrač Veleza. Jednom igraču su prijetili da će mu propucati noge

VIDEO

Huligani argentinskog kluba Velez Sarsfield napali su oružjem igrače nakon njihovog poraza u nedjelju od Huracana.

Utakmica u kojoj je u nedjelju Velez Sarsfield poražen od Huracana ujedno je bila i oproštajna utakmica urugvajskog braniča Diega Godina koji je nakon nje objavio da odlazi u igračku mirovinu.

Kada se momčad vratila u svoj trening kamp na stadionu Villa Olimpica nekoliko sati nakon utakmice, igrače su u zasjedi dočekali navijači kluba.

- Stigli smo (na Stadion) kako bismo uzeli svoje automobile i otišli kući. Izašli smo i bio je mrak kada su naišli automobili 'Barra Brave'. Bilo ih je vjerojatno pet ili šest - izjavio je za ESPN napadač Gianluca Prestianni.

- Udarili su me dva puta po licu dok su me držali za jaknu. Bio sam previše uplašen, a moji suigrači nisu htjeli ići kući da ih netko ne bi pratio. Čak su jednom od njih rekli: 'Izađi iz auta ili ću te upucati dva puta u noge' - rekao je 17-godišnji napadač, dodavši da ga taj incident tjera na razmišljanje o ostanku u klubu.

Copa Libertadores -  Semi finals - Second Leg - Flamengo v Velez Sarsfield

Prijetnje je dobio i bivši branič Boca Juniorsa Leonardo Jara. "Stali su automobilom ispred mene, htjeli su da izađem iz svog i rekli da će me upucati u noge", izjavio je Jara za lokalni radio.

Napadač Santiago Castro i branič Francisco Ortega također su bili uključeni u incident.

- Atletico Velez žali i snažno odbacuje zastrašujuću situaciju koju su sinoć doživjeli neki od naših prvotimaca u blizini Ville Olimpica-  stoji u priopćenju kluba.

Lokalni mediji izvijestili su da su igrači odlučili ne podnijeti prijavu policiji, ali su pozvani da daju izjave u sklopu istrage, a trener Sebastian Mendez obavijestio je direktore da se momčad neće vratiti na trening dok se igračima ne zajamči sigurnost.

Sa samo pet pobjeda u 27 utakmica Velez je nakon poraza u prošlom kolu argentinske lige na 25. na ljestvici od 28 klubova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'