Obavijesti

Sport

Komentari 314

Srna: HNS bi morao prebaciti utakmicu protiv Italije u Split

Srna: HNS bi morao prebaciti utakmicu protiv Italije u Split
1

Sad očekujem dogovor HNS-a i Splita oko utakmice s Italijom. Dalmacija čeka Italiju. A već je odlučeno? Nisam znao. Onda poručujem da se prebaci u Split...

VIDEO

Hrvatska je s uvjerljivih 5-1 svladala Norvešku pred 25.000 gledatelja na zagrebačkom Maksimiru, a iako izbornik Niko Kovač nije bio sasvim zadovoljan, igrači su većinom složni kako je rezultat sjajan. 

- Igra nije bila spektakularna, nije bila kao u prethodnim utakmicama, ali drugo poluvrijeme je bilo vrlo elegantno i bez puno muke. Ja se osjećam OK, izdržao sam 90 minuta i sve je super - rekao je Luka Modrić pa se osvrnuo na činjenicu kako protiv Italije neće igrati Vedran Ćorluka:

- Ćorluka nam neće igrati protiv Italije i to je veliki hendikep, ali moramo pronaći rješenje. Tu su Šifo, Lovren ili neko treći. Moramo biti pravi - zaključio je Luka. 

Ivan Rakitić večeras i nije bio u svojem najboljem izdanju pa je nakon utakmice i sam istaknuo kako 'može i mora bolje'. 

- Nije to bilo najbolje. Moramo puno poboljšati neke stvari. Moramo i razgovarati što nije bilo dobro, a ja prvi moram poboljšati nešto u svojoj igri - rekao je Raketa. 

Kapetan Darijo Srna istaknuo je kako je u Zagrebu bilo fantastično, no kako je sada vrijeme za Split. 

- Sad očekujem dogovor HNS-a i Splita oko utakmice s Italijom. Dalmacija čeka Italiju - rekao je Srna, a kada su mu novinari objasnili kako je sve već ipak odlučeno i kako će se opet igrati u Maksimiru, Srna je poručio:

- A već je odlučeno? Nisam znao. Onda predlažem i poručujem neka se utakmica prebaci u Split - kratak i jasan je bio kapetan, koji je istaknuo još jednu stvar:

- Hrvatska je pokazala i da s deset igrača može zabiti dva gola, a to mogu samo najveće momčadi - pojasnio je Srna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 314
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna