Obavijesti

Sport

Komentari 44

Srna: Kraj! Prestajem igrati, ali vraćam se u moj klub, u Šahtar

Srna: Kraj! Prestajem igrati, ali vraćam se u moj klub, u Šahtar
12

Upoznao sam divne ljude, velike igrače i bila mi je čast igrati s njima. Vratio sam se kući, vratio sam se u svoj Šahtar. Probat ću pomoći na drugoj funkciji, rekao je Darijo Srna u Ukrajini

VIDEO

Očekivana vijest danas je potvrđena od strane glavnog aktera: legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Šahtara, Darijo Srna, u 37. godini završava sa aktivnom igračkom karijerom!

Football Soccer - Shakhtar Donetsk v Sporting Braga - UEFA Europa League Quarter Final Second Leg

Srna je to sam objavio na press konferenciji u Ukrajini na kojoj je Šahtar najprije predstavio novog trenera Luisa Castra, Portugalca koji dolazi iz Guimaraesa, a onda je pred kamere sjeo hrvatski, sada već bivši, nogometaš:

- Dragi navijači, prijatelji, treneri. Htio bih zahvaliti ovim putem svojim roditeljima, braći, supruzi, djeci i ljudima koji su bili uz mene cijelu moju karijeru. Bez njih bi bilo jako teško napraviti ovo što sam ja napravio - počeo je Srna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ponosan sam na sve njih, ponosan sam na sebe. U svom životu ništa ne bi mijenjao. Zahvaljujem se svim trenerima koji su me vodili kroz karijeru. Svatko od njih je dao svoj doprinos u razvijanju mene kao čovjeka i kao igrača. Bilo je lijepih perioda, bilo je ružnih, ali to je sve dio života. Ponosan sam na sve. Zahvaljujem se svim navijačima u Hrvatskoj, svim svojim suigračima iz reprezentacije, suigračima iz klubova - govorio je igrač koji je za Hrvatsku zaigrao 134. puta.

Darijo Srna: 134 puta Vatreni! Sretan ti rođendan, kapetane
Darijo Srna: 134 puta Vatreni!  Sretan ti rođendan, kapetane

- Upoznao sam divne ljude, velike igrače i bila mi je čast igrati s njima. Vratio sam se kući, vratio sam se u svoj Šahtar. Isto tako bih se zahvalio svojim klubovima gdje sam igrao prije, GOŠK-u iz Gabele, Neretvi iz Metkovića, Hajduku, pa kasnije i Cagliariju. Na kraju karijere se vraćam kući, okrećem svoju novu stranicu u životu. Probat ću pomoći svom klubu Šahtaru na drugoj funkciji. Hvala svima - rekao je Darijo Srna.

Serie A - Cagliari v Juventus
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu