Obavijesti

Sport

Komentari 33

Srozale se šanse Hrvatske za 2. krug, i čitatelji jako podijeljeni

Srozale se šanse Hrvatske za 2. krug, i čitatelji jako podijeljeni

Bookmakeri smatraju da Hrvatska može dalje s trećeg mjesta. Hrvatskoj teorija još igra za drugo mjesto, ali kladionice nam za taj scenarij daju 15,4 posto šanse. Koeficijent da ćemo biti prvaci penje se do 120

VIDEO

Loše igre hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu 2021. nisu promaknule ni bookmakerima. Kladionice "vatrenima" nisu vjerovale ni prije prvenstva, a nakon poraza od Engleske (1-0) i mršavog remija s Češkom (1-1), vjeruju izabranicima Zlatka Dalića još manje.

POGLEDAJTE VIDEO: Poznate Hrvatice navijaju

Pokretanje videa...

Poznate Hrvatice navijaju VIDEO

Nakon utakmice s Engleskom, šanse da će Hrvatska proći grupu bile su 67,75 posto, a sad su svega 46,41 posto, izračunao je The Analyst. Šanse da će Češka proći grupu su 99,85 posto, a Englezima kladionice daju 99,97 posto šanse. Škotskoj za prolazak daju 24,29 posto šanse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dakle, bookmakeri smatraju da Hrvatska eventualno može dalje s trećeg mjesta. Hrvatskoj teorija još igra za drugo mjesto, ali kladionice nam za taj scenarij daju 15,4 posto šanse.

Euro 2020 - Group D - Croatia v Czech Republic

Odluka o tome ostaju li "vatreni" na Euru ili njihov put završava u skupini, past će u utorak protiv Škotske na Hampdenu od 21 sat. Unatoč lošim predstava naših, Hrvatska će protiv neugodnih Škota imati status favorita. Koeficijent na Hrvatsku je 2,10, a na Škotsku 3,10. Na ruku nam ne ide tradicija. Sa Škotima smo igrali pet puta, triput remizirali i zadnja dva puta izgubili.

Dok se grčevito borimo za ostanak na turniru, vjerojatno ni oni najvjerniji i najluđi navijači ne gledaju dalje od skupine, a kamoli da gledaju do finala. Ipak, podsjetit ćemo i na to.

Koeficijent da će Hrvatska biti novi europski prvak bio je 33 uoči prvenstva, kao i na Dansku. Danas se taj koeficijent, ovisno o kladionici, kreće od 51 do 120. U postocima, to je 0,8 posto. Veće šanse za osvajanje titule europskog prvaka kladionice daju, primjerice, Rusiji, Švicarskoj, Walesu, Danskoj... 

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Češka

Većina čitatelja 24sata od njih 7000, pak, smatra da Hrvatska neće pobijediti Škotsku (oko 54 posto u trenutku pisanja teksta). Ne baš optimistično...

Kažu da je statistika kao bikini. Otkriva puno, a skriva najvažnije. Ipak, kako god mi na statistiku gledali, ona izgleda poražavajuće. I stručnjaci i navijači složit će se da hrvatska ima ponajbolji vezni red na prvenstvu, igrače Reala, Chelseaja, Intera, CSKA, a to svejedno izgleda slabo.

Posjed u prosjeku na ovom prvenstvu držimo na 49 posto. U tom segmentu od "vatrenih" je za nijansu bolja čak i Slovačka, a što tek reći na Austrijance i Švicarce koji su loptu u nogama imali 56,5 posto.

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Češka

Najbolji dodavač na prvenstvu nam je i dalje Duje Ćaleta-Car, koji je protiv Engleske imao točnost dodavanja od 98 posto. Što se veznjaka tiče, kapetan Luka Modrić je na vrlo dobrih 90,5 posto, kao i napadač Andrej Kramarić, dok ostali naši igrači kaskaju.

Izbornik Dalić stalno ponavlja da našoj igri nedostaje okomitosti, a to potvrđuju i sljedeći podaci. Konstantno se igra po boku, a Šimi Vrsaljku, koji je izvan forme, te Jošku Gvardiolu, koji je primarno stoper, baš i ne ide. Imali smo na ovom turniru tek 19 posto točnih ubačaja, prošlo ih je samo šest iz 31 pokušaja.

Kažu da su "vatreni" najbolji kad ih se otpiše. Otpisale su ih kladionice, statistika im ne ide u prilog, a protiv Škotske će imati priliku demantirati sve. Nije ni bitno hoće li ušminkati statistiku, samo da prođu u drugi krug, a onda je, vjerujemo, sve moguće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu