Sport

Komentari 16

Srpski košarkaš srušio se na treningu: Imao moždani udar

Srpski košarkaš srušio se na treningu: Imao moždani udar

Grčki mediji pišu kako je 208 centimetara visoki košarkaš operiran, trenutno je stabilno, ali i da je situacija u kojoj se nalazi Jelovac poprilično ozbiljna

Košarkaš AEK-a i povremeni član srpske reprezentacije Stevan Jelovac (32) nalazi se u atenskoj bolnici nakon šokantnih prizora iz klupske teretane.

Naime, Jelovac se srušio tijekom individualnog treninga, a grčki mediji prenose kako je razlog - moždani udar.

Grci također pišu kako je 208 centimetara visoki košarkaš operiran, trenutno je stabilno, ali i da je situacija u kojoj se nalazi poprilično ozbiljna.

Jelovac se ozlijedio prije otprilike dva tjedna, a pozlilo mu je na indiviudalnom treningu u dvorani nakon čega je hospitaliziran.

- Ovo je više od košarke, svi se nadamo da se će oporaviti, zdravlje je nešto najvažnije. Ova pobjeda je za njega, svi mu želimo sve najbolje i nadamo se da će uskoro opet biti sa nama - poručio je španjolski košarkaš i razigravač AEK-a Joaquin Colom.

Jelovac je karijeru započeo u KK Vizuri, uskoro je potpisao za Mega Vizuru, filijalu Crvene Zvezde u koju stiže 2010., no nije se dugo zadržao, već se ponovno vratio u Megu prije nego što je imao kratke avanture u Turskoj, Italiji, Litvi i Španjolskoj. U ljeto 2016. pridružio se Dallas Mavericksima u NBA ljetnoj ligi, no ubrzo se vratio u Europu gdje je zatim igrao za Nižnji iz Novgoroda, Brose Bamberg i Gaziantep, a član AEK-a postao je krajem kolovoza ove godine.

 

Najčitaniji članci