Obavijesti

Sport

Komentari 26

Srpski mediji bijesni: Brodolom u Münchenu! 'Orlovi' lete kući, rukomet je za nas mrtav sport

Srpski mediji bijesni: Brodolom u Münchenu! 'Orlovi' lete kući, rukomet je za nas mrtav sport

Ovo je natjecanje završilo katastrofalno za nas. Nedostaje nam vjere, srpskog inata i velikog srca, rekao je Lazar Kukić nakon što su rukometaši Srbije ekspresno napustili smotru u Njemačkoj

VIDEO

Treći put zaredom i peti put na zadnjih šest natjecanja srpska rukometna reprezentacija ispala je u prvom krugu Europskog prvenstva. U Njemačkoj ih je u rijetko viđenoj drami izbacila Crna Gora bivšeg hrvatskog reprezentativca Vlade Šole 30-29 iako ona nije mogla u Köln.

Srbiji je igrala samo pobjeda uz poraz Islanda, a nije dohvatila ni bod. Samo je u jednom navratu imala vodstvo, u 37. minuti bilo je 18-17, a Crnogorci su iščupali pobjedu golom Nemanje Grbovića sa zvukom sirene. Srpski mediji bili su u nevjerici.

"Brodolom srpskog rukometa u Münchenu! 'Orlovi' su ispali s Europskog prvenstva bez pobjede. S velikom nadom ispraćeni su rukometaši Srbije na Europsko prvenstvo u Njemačkoj, no društvo Tonija Gerone, nažalost, potpuno je razočaralo", piše Informer.

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group C - Serbia v Montenegro

- Ovo je natjecanje završilo katastrofalno za nas, jako sam razočaran. Na cijelom EP-u nismo bili kompletni svih 60 minuta, što je na ovoj razini nedopustivo. Nedostaje nam vjere, srpskog inata i velikog srca, ali nastavit ćemo se boriti - rekao je Lazar Kukić, strijelac sedam golova.

"Neslavan kraj Srbije na EP-u: 'Orlovi' poslije poraza od Crne Gore odletjeli kući", piše Telegraf.

Oštri su bili i na Kuriru.

"Sport koji je umro! Fijasko 'orlova' na EP-u, navijači opleli: Rukomet je napustio Srbiju odlaskom izvanzemaljaca šabačke Metaloplastike."

Blic je napomenuo i kako će Srbija zbog poraza ispasti iz prvog bubnja u kvalifikacijama za iduće Svjetsko prvenstvo.

"Loša Srbija završila EP već u grupi: Crnogorci nas cepelinima ponižavali, možemo istim avionom iz Münchena", stoji u naslovu izvještaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana