Sport

Komentari 0

Srpski mediji vrište: Hrvatska mora biti žestoko kažnjena

Srpski mediji vrište: Hrvatska mora biti žestoko kažnjena

"Da li Fifa vidi ovo?! Šokantno veličanje Oluje usred Mundijala! Hrvatska mora biti hitno žestoko kažnjena", stoji u naslovu članka na Kuriru, koji Oluju naziva zločinačkom operacijom

Hrvatska je 'utrpala' četiri gola Kanadi, odnosno Milanu Borjanu, Srbinu rođenom u Hrvatskoj, iako on tvrdi drugo...

A zbog svojih izjava navukao je bijes hrvatskih navijača koji su ga tijekom čitave utakmice vrijeđali i istaknuli nekoliko transparenata s asocijacijama na oslobodilačku vojno-redarstvenu akciju "Oluju". Srpski mediji iskoristili to da bi pozvali Fifu da žestoko kazni Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Da li Fifa vidi ovo?! Šokantno veličanje Oluje usred Mundijala! Hrvatska mora biti hitno žestoko kažnjena", stoji u naslovu članka na Kuriru, koji Oluju naziva zločinačkom operacijom, a svojim je čitateljima objasnio što je "John Deere".

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada

"Sramotne uvrede na račun kapetana Zvezde: Hrvati nakon pobjede prozivaju Borjana, spominju traktore, četnike i Knin", piše Alo te podsjeća da je Borjan zbog rata pobjegao iz Knina.

"Hrvati vrijeđali Borjana", stoji u naslovu medijske kuće B92, koja ističe da je Borjan uzvratio hrvatskim navijačima pokazujući tri prsta.

Kanađani s, druge strane, nisu obratili pozornost na svojevrsni rat između Borjana i hrvatskih navijača, već hvali 'vatrene', a kao prijelomni trenutak ispadanja sa SP-a ističe promašeni penal Daviesa protiv Belgije, iako ga istovremeno slave kao prvog strijelca Kanade na SP-ima.

"Dvanaesta reprezentacija Fife i viceprvak iz Rusije prepun je talentima iz vrhunskih klubova, a klasu je pokazala u preokretu nakon ranog vodstva Kanade", piše CBC.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada

"Usprkos porazu, Kanada ima razloga biti ponosna na predstavu na Svjetskom prvenstvu", piše TSN.

Najčitaniji članci