Obavijesti

Sport

Komentari 0

Steve Kerr odao počast Dejanu Milojeviću i skoro zaplakao: Osjećam se tako razarajuće

Steve Kerr odao počast Dejanu Milojeviću i skoro zaplakao: Osjećam se tako razarajuće

Cijela momčad gledala je beogradski oproštaj s Dekijem. To je na sve nas ostavilo takav dojam da smo morali otkazati trening, rekao je trener Golden Statea

VIDEO

Cijela Srbija i San Francisco oplakuju smrt košarkaškog stručnjaka Dejana Milojevića koji je prošlog tjedna preminuo od posljedica infarkta. Više od 23 tisuće gledatelja odalo mu je počast u ponedjeljak na utakmici Partizana i Mege. U prvom klubu ostavio je ogroman trag kao igrač, a druge je trenirao čak osam godina. 

Kada su navijači Partizana podignuli transparent njemu u čast, dvoranom se prolomilo 'Dejan Milojević' i gromoglasni pljesak. Teško je bilo suzdržati suze. Emotivne scene iz Beograda pogodile su i sve u Golden Stateu, klubu gdje je Milojević posljednje dvije godine radio kao pomoćni trener.

Zagreb: Superkup ABA lige, KK Partizan Beograd - KK Mega Bemax

Njegova smrt šokirala je sve u Warriorsima koji još nisu igrali od njegove smrti. Trener Steve Kerr je prvi put stao pred novinare nakon ove tragedije i zaplakao.

- Cijela momčad gledala je beogradski oproštaj s Dekijem. To je na sve nas ostavilo takav dojam da smo morali otkazati trening - rekao je emotivni Kerr koji se na presici pojavio s majicom na kojoj je pisalo 'brate'.

Cijeli grad oplakuje smrt srpskog stručnjaka. Bio je talentirani trener pred kojim je bila velika budućnost. Gradio je ime preko bare, voljeli su ga i poštovali gdje god je došao. Bio je izuzetno obožavan od strane igrača i navijača. Nažalost, srce je otkazalo tijekom zajedničke večere igrača i stručnog stožera. Prevezli su ga u bolnicu, ali nije mu bilo spasa. Bio je to ogroman šok za sve u klubu. 

- Srceparajuće. Razarajuće. Tako se osjećam otkako je umro. Ovo mi je nešto najteže otkako sam u NBA ligi. Teško je opisati kako nam je ovih tjedan dana. Izgubili smo nekoga tako bliskog. I važnije od toga, najteže je vidjeti kako njegova obitelj pati. Zadnji dani su nam prožeti šokom, emocijama, velikim izljevima ljubavi... Ne znam jeste li vidjeli događaj u Srbiji, igrala su dva kluba u kojima je on bio. Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvijezda. Ne znam jesam li ikad vidio takvu počast nekome. Gledali smo to kao momčad. Stekli smo bolju sliku o tome što je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, puno je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli... Ovo je bilo razarajuće za nas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu