Obavijesti

Sport

Komentari 118

Stipu Pericu HNS kaznio zbog intervjua koji je dao 24sata?!

Stipu Pericu HNS kaznio zbog intervjua koji je dao 24sata?!
4

Stipe Perica kažnjen je po prijavi tehničkog direktora svih reprezentacija Romea Jozaka s 8000 kuna zbog navodnog verbalnog delikta prema ekonomu reprezentacije tijekom kvalifikacija za Euro

VIDEO

Kažnjavanje mladog reprezentativca Stipe Perice zbog navodnog verbalnog delikta jedinstven je slučaj u hrvatskom nogometu, a još je nevjerojatnije što mu se sve stavljalo na teret. Tehnički direktor svih reprezentacija Romeo Jozak prijavio je Pericu po čak 11 stavki, od kojih je 10 igračev odvjetnik Davor Radić tijekom postupka uspješno pobio.

A radi se o ''nepristojnom odgovaranju'', ''problemima u razduživanju opreme'', ''nepoštovanju'', ''kašnjenju''... Još je nevjerojatnije kako je Perici, da su mu svi ili barem većina prekršaja dokazano, prijetila vremenska kazna od čak 2 godine neigranja. I to ne samo kad je u pitanju reprezentacija, nego i Udinese!?

- Ne mogu vam ništa komentirati, samo vam mogu potvrditi da sam zaprimio presudu i da je moj klijent Stipe Perica kažnjen s 8.000 kuna kazne - potvrdio nam je odvjetnik Radić, dok Stipe Perica nije bio dostupan za komentar presude. 

Na temelju iskaza ekonoma Gorana Vinceka, Perica je na kraju kažnjen jer ga je ekonom optužio da je navodno rekao:

"HNS gube" i "HNS smeća".

Iako se to u Jozakovoj prijavi nigdje ne spominje, prilično je jasno da je okidač za prijavu bio Peričin intervju u našem listu, u kome je igrač otvoreno kritizirao rad Saveza, koji po njemu mladim reprezentativcima nije osigurao kvalitetne uvjete tijekom zadnjih kvalifikacija za EP.

Iako je po Jozaku Perica navodno nanizao čak 11 prekršaja, nije ga prijavio sve dok nije izašao intervju u našem listu.

CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U NASTAVKU

"Savez štedi na nama, a neki igrači nemaju ni za kavu"

Više na: https://www.24sata.hr/sport/perica-savez-stedi-na-nama-a-neki-igraci-nemaju-ni-za-kavu-495017 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju