Obavijesti

Sport

Komentari 26

Stiže konkurencija Rakitiću: Barca je skupo platila Brazilca

Stiže konkurencija Rakitiću: Barca je skupo platila Brazilca
1

Španjolski nogometni gigant, Barcelona, potvrdila je dolazak Brazilca Arthura u svoje redove. Također, napravili su veliki korak prema novom naslovu prvaka pobjedom protiv Malage

VIDEO

Barcelona je potvrdila transfer Brazilca Arthura u svoje redove. Igrač punog imena Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, bi se redovima Blaugrane trebao pridružiti u ljetnom prijelaznom roku, a cijena transfera je 30 milijuna eura uz razne bonuse.

Nakon njegovog dolaska, smatra se kako je netko od sadašnjih veznjaka pred izlaznim vratima.

⚠ [BREAKING NEWS] Agreement for Arthur transfer http://ow.ly/t1ML50gO63E

Arthur je svoju karijeru počeo u rodnom gradu Goiásu u dobi od 12 godina, te je nedugo nakon toga prešao u Gremio. Da je riječ o vrlo talentiranom igraču, pokazao je nakon što je Luiz Felipe Scolari sjeo na klupu Gremija. Scolari ga je ubrzo prebacio u prvu momčad, gdje je opravdao povjerenje pružajući jako dobre igre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Štoviše, donio je svojoj ekipi Copu Libertadores i brazilski kup te je bio među boljim igračima u oba finala.

Niz velikih europskih klubova je pokazao interes za ovog nogometaša, no Barcelona ih je sve uspjela prestići i sve dogovoriti mjesecima prije ljetnog prijelaznog roka. Arthura uspoređuju s Iniestom i Thiagom Alcantarom po stilu igre, te mnogi navode kako je razlog njegovog dolaska upravo igranje sa idolom Andresom. Barceloni bi se trebao pridružiti u ljetnom prijelaznom roku.

Sinoć su nogometaši Barcelone došli do 22. pobjede u 28. kolu španjolske La lige što je na neki način bila i čestitka za Rakitićev rođendan koji je proslavio jubilarnih 30. Na gostovanju kod Malage, došli su do pobjede od 2-0 golovima Suareza i Coutinha. Posao im je olakšao Samuel Garcia koji je dobio crveni karton u 30. minuti te su igrači Barcelone rutinski odradili utakmicu do kraja.

Ovom pobjedom Blaugrana je pobjegla Atletico Madridu na 11 bodova uz utakmicu više. Susret je protekao bez Lea Messija, koji je rođenjem djeteta dobio slobodan dan.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu