Sport

Komentari 81

Stižu li bolja vremena za Oršića? Trener 'svetaca' dobio je otkaz

Stižu li bolja vremena za Oršića? Trener 'svetaca' dobio je otkaz

Velšanin je preuzeo 'svece' u studenom 2022. godine, vodio ih u osam utakmica u Premiershipu i pritom izbjegao poraz u samo jednoj utakmici, a nedavno je Oršića i Ćaleta-Cara prebacio u drugu momčad

Nathan Jones više nije trener Southamptona, objavio je engleski prvoligaš!

"Southampton potvrđuje da se razišao s menadžerom Nathanom Jonesom. Klub su napustili i treneri prve momčadi Chris Cohen i Alan Sheehan. Glavni trener prve momčadi Rubén Sellés vodit će trening i pripremati momčad uoči utakmice protiv Chelseaja sljedećeg vikenda", stoji u klupskom priopćenju.

FILE PHOTO: Premier League - Southampton v Wolverhampton Wanderers

Velšanin je preuzeo 'svece' u studenom 2022. godine, vodio ih u osam utakmica u Premiershipu i pritom izbjegao poraz u samo jednoj utakmici!

Više od samog otkaza Jonesu, hrvatsku nogometnu javnost zanima što će sada biti s Mislavom Oršićem i Dujom Ćaleta-Carom, hrvatskim reprezentativcima koje je sad već bivši trener Southamptona izbacio u drugu momčad. Hoće li Jonesov nasljednik vratiti Hrvate u prvu momčad ili će ih također marginalizirati, tek ćemo vidjeti...

Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Newcastle United v Southampton

Podsjetimo, Oršić i Ćaleta-Car nisu bili čak ni u zapisniku za posljednje dvije utakmice Southamptona (Brentford, Wolves), a 'sveci' su oba susreta izgubili.

Najčitaniji članci