Obavijesti

Sport

Komentari 50

Što je gore, loše utakmice ili te iritantne vuvuzele?

Što je gore, loše utakmice ili te iritantne vuvuzele?
1

Vuvuzele i grozan nogomet obilježile su prva tri dana Svjetskog prvenstva u nogometu. Što vas više živcira, negledljive utakmice ili vuvuzele?

VIDEO

Šire gripu i razne zaraze, pogubne su za sluh, iritantne su i smetaju svima koji žele uživati u nogometu, a pravo navijanje se ni ne čuje. Vuvuzele, iritantne južnoafričke trube zbog kojih vam se čini kao da ste uletjeli u roj debelih muha a ne na nogometnu utakmicu Svjetskog prvenstva. Doista grozno. Od 32 reprezentacije na SP-u sviđaju se samo domaćinu. A i to je upitno. Njihovo zujanje ne prestaje od prve do posljednje minute, a tako je od prvog dana, od prve utakmice i već sada igrači se pitaju hoće li to ikada prestati. Prije same utakmice razmišljaju samo kako će to podnijeti, a čim utakmica počne željno iščekuju kraj. Ovaj put ne zbog vrućine, sparine ili dominantnog protivnika, nego zbog 30.000 neumornih trubača. Smetaju i svima pred televizorima ili onima koji su prevalili golemi put iz europskih zemalja da bi podržali svoje ljubimce, a njihov glas na tribinama se izgubi u silnom zujanju.
E sad, druga je stvar što je nogomet toliko loš da svi najprije primijete vuvuzele, a tek onda shvate da je to što se odvija pred njihovim očima negledljiv pokušaj natjeravanja lopte po zelenom terenu. Nogomet je podjednako loš kao i prodoran zvuk s tribina, a prebogati nogometaši čak i iritantniji od vuvuzela.
Što vas više smeta, negledljiv nogomet ili neslušljive vuvuzele?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića