Sport

Komentari 7

Što je ovo?! Tapkao pa na kraju nokautirao legendu Werduma

Što je ovo?! Tapkao pa na kraju nokautirao legendu Werduma

'Borim se 23 godine i kad netko ovako tapka ja se moram zaustaviti. Ne želim mu ništa poručiti, ali on u svojoj glavi zna da je tapkao', govori bivši teškaški prvak UFC-a Werdum nakon kontroverznog poraza u PFL-u

Koliko je dodira rukom potrebno da bi nešto bilo tapkanje? Razmislit će o tome legendarni Brazilac koji je na kontroverzan način izgubio u prvom nastupu na PFL-ovom teškaškom turniru.

Još će se puno pričati o glavnoj borbi na trećoj ovosezonskoj priredbi u izdanju PFL-a! Legendarni Fabricio Werdum (43, 24-10-1) bio je na pragu pobjede i mnogima se činilo da mu je uspjelo, ali gorostas Renan Ferreira (31, 7-2) ga je na kraju nokautirao.

Ništa tu ne bi bilo čudno da Ferreira nije napravio dva pokreta rukom koja su izgledala kao tapkanje, tj. moglo bi se reći da je i tapkao. Očekivano je 'Vai Cavalo' od samog početka meča krenuo s grapplingom i odveo borvu u parter, a onda je protivnika uhvatio u triangle choke i krenuo s gušenjem.

Izgledalo je kao da je sve gotovo, da se Renan samo pokušava izvući, ali snimka je pokazala da je Ferreira tapkao, a sudac Keith Peterson bio je s druge strane i to nije vidio. Kontroverznu situaciju možete pogledati OVDJE. Iskoristio je priliku Werdumov sunarodnjak nakon što je ovaj olabavio stisak i udarcima na podu dovršio bivšeg prvaka UFC-ove teške kategorije.

- Borim se 23 godine i kad netko ovako tapka ja se moram zaustaviti. Ne želim mu ništa poručiti, ali on u svojoj glavi zna da je tapkao - jasan je bio Werdum.

Najčitaniji članci