Obavijesti

Sport

Komentari 139

Što je s Vrsaljkom? Španjolci tvrde: Otpao je za Englesku...

Što je s Vrsaljkom? Španjolci tvrde: Otpao je za Englesku...
1

Šime Vrsaljko ponovno ima problema s lijevim koljenom, koje ga je mučilo i tijekom proljeća. I dok iz HNS-a kažu kako nemaju točne informacije kakvo je njegovo zdravstveno stanje, Španjolci tvrde da je otpao

VIDEO

"Vrsaljko je izgubljen za polufinale protiv Engleske", objavio je španjolski sportski dnevnik Marca na internetskim stranicama, ne navodeći izvor te informacije.

Desni bek hrvatske nogometne reprezentacije ozlijedio je lijevo koljeno kod primanja jedne lopte na početku prvog produžetka. Ostao je potom ležati na travnjaku i prema klupi pokazao da treba zamjenu. Umjesto njega izbornik Zlatko Dalić uveo je Vedrana Ćorluku, a Domagoj Vida do kraja utakmice igrao je na desnom beku.

- Bit će to dobro - poručio je obožavateljima na Instagramu Šime nekoliko sati nakon utakmice, a u prilog toj tezi svakako idu i videosnimke u kojima se vidi kako se penje po stolu u blagovaonici hotela u Sočiju, gdje su "vatreni" slavili plasman u polufinale Mundijala.

 

Moja Domovina🇭🇷

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Utakmica protiv "gordog albiona" na rasporedu je u srijedu u 20 sati na moskovskom stadionu Lužnjiki, a liječnička ekipa saveza pokušava utvrditi pravo stanje stvari. Više informacija o Vrsaljkovu zdravstvenom stanju bit će poznato tijekom dana.

- Ne možemo potvrditi ovu informaciju Marce - rekli su nam iz HNS-a o vijesti koja se brzo proširila i engleskim medijima.

Britanski tabloid The Sun tako piše kako su šanse Engleske za prolazak u finale porasle jer je Dalićev prvi izbor za desnog beka otpao zbog ozljede. Šime je na SP-u odigrao 397 minuta u četiri utakmice. Dalić ga je poštedio nastupa protiv Islanda, a šansu je umjesto njega dobio Tin Jedvaj.

SP 2018, Rusija - Hrvatska

Prošle je godine Vrsaljko već imao problema s lijevim koljenom i nije bio na raspolaganju treneru Atlética Diegu Simeoneu od ožujka do početka prošle sezone.

Ne bude li Vrsaljko fit za ogled protiv Engleza, Dalić će vjerojatno pribjeći varijanti s Vidom na njegovoj poziciji, a Ćorlukom na stoperu. Druga, manje vjerojatna varijanta je da  Vida ostane u srcu obrane, u paru s Dejanom Lovrenom koji je bio briljantan tijekom prvenstva, a da na desnom beku zaigra mladi Jedvaj.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske