Obavijesti

Sport

Komentari 0

Briljantni Curry zabio 10 trica, a Carmelo uništio Philadelphiju

Briljantni Curry zabio 10 trica, a Carmelo uništio Philadelphiju

Curry je opet dominirao na parketu, ubacio čak deset trica i donio svojoj momčadi pobjedu protiv Orlanda (111-105). Trpao je svoje dalekometne trice, proigravao i na kraju došao do 40 koševa...

VIDEO

Prije više od godinu dana nitko ga nije htio. Govorili su da je njegovo vrijeme prošlo, da može samo pokvariti atmosferu u momčadi. No u Portlandu je dokazao suprotno.

Portland je na krilima izvanrednog Carmela Anthonyja srušio prvoplasiranu momčad Istočne konferencije Philadelphiju (118-114). Bio je to strašno napet i izjednačen meč u kojem prednost nijednom nije došla na dvoznamenkastu cifru, a u takvim situacijama obično odluči majstorija i lucidnost nekog pojedinca.

NBA: Portland Trail Blazers at Washington Wizards

Ovaj put je to bio neuništivi Carmelo Anthony koji je u 37. godini izrešetao Philadelphiju. Zabio je nekoliko ključnih šuteva pred kraj utakmice te osigurao svojoj momčadi 14. pobjedu. Na kraju je skupio 24 koša, a najefikasniji u njegovoj momčadi je već tradicionalno bio Damian Lillard s 30 koševa uz sedam asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Momčad Joela Embiida i Bena Simmonsa ove sezone igra jako dobru košarku, ali pored ovakvih šutera nisu mogli do pobjede. Najbolji je bio Embiid s 35 koševa i devet skokova.

NBA: Golden State Warriors at San Antonio Spurs

A u Oaklandu ništa novo. Gotovo nitko nije vjerovao u Golden State, iako je Steph Curry i dalje tu, a omaleni majstor se pobrinuo da se stalno priča o njemu. Curry je opet dominirao na parketu, ubacio čak deset trica i donio svojoj momčadi pobjedu protiv Orlanda (111-105). Trpao je svoje dalekometne trice, proigravao i na kraju došao do 40 koševa. 

Magicu nije pomogao ni Nikola Vučević koji u posljednje vrijeme igra u strašnoj formi. Crnogorac je i ovaj put prebacio 20 koševa, točnije došao je do 25 uz 13 skokova, ali jedan raspoloženi igrač je premalo za srušiti Curryja i društvo. 

Nakon ne baš bajnih rezultata u posljednje vrijeme, Boston je konačno došao do jedne veće pobjede. Celticsi su bili bolji od Toronto Raptorsa (120-106), a najbolji je, pomalo iznenađujuće, bio Ojeleye koji je ubacio 24 koša. Isti broj poena imao je i Lowry u dresu Toronta

Iako su se riješili nezadovoljnog Jamesa Hardena, Houston Rocketsi kao da još hvataju novu momčadsku kemiju. U klub je došao Victor Oladipo koji se pridružio sjajnom dvojcu Johnu Wallu i Chrisu Woodu, ali zasad ništa ne funkcionira jer su Rocketsi došli do četvrtog poraza zaredom i ukupno 14. te su sad pali na 13. mjesto u Zapadnoj konferenciji.

NBA: New York Knicks at Miami Heat

Ovaj put je bolji bio Miami (101-94) na krilima sjajnog Jimmyja Butlera koji je došao do novog triple-doublea. Izvanredni Jimmy utrpao je 27 koševa uz deset skokova i deset asistencija, a najučinkovitiji igrač Houstona nije uspio prebaciti ni 20 poena. Bio je to Eric Gordon koji je ubacio 17. 

Litavac Sabonis izdominirao je još jednom i dokazao da je u sjajnoj formi, opet je plesao s triple-doubleom, a na krilima njegovih 26 koševa te osam skokova i osam asistencija, Indiana je došla do 13. pobjede, ovaj put protiv Detroita (111-95).

Kod domaćina je najbolji bio Jackson koji je zabio 18 uz osam skokova. 

Rezultati:

  • Houston - Miami 94-101
  • Boston - Toronto 120-106
  • Detroit - Indiana 95-111
  • Golden State - Orlando 111-105
  • Portland - Philadelphia 118-114
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića