Obavijesti

Sport

Komentari 3

Što li je ovo? Igrao protiv Noleta u tenisicama s njegovim likom?!

Što li je ovo? Igrao protiv Noleta u tenisicama s njegovim likom?!
5

Pitanje je je li to izraz poštovanja, možda pokušaj da zaigra kao njegov protivnik ili mu je jednostavno sponzor smjestio, ali Ymer je igrao u tenisicama s Đokovićem likom i logom! Najbolje će sam objasniti

VIDEO

Za razliku od Rafaela Nadala, koji se malo više od očekivanja namučio protiv Jegora Gerasimova, Novak Đoković silovito je otvorio Roland Garros. Prvi igrač svijeta za tek malo više od dva školska sata održao je predavanje Mikaelu Ymeru, 80. tenisaču svijeta koji je proslavio tek pet gemova u meču (6-0, 6-2, 6-3). U prvom setu, recimo, nijedan, uz tek sedam osvojenih poena.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković dobio mural kraj Sarajeva

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

Međutim, Šveđanin je napravio barem dva poteza o kojima će se još malo pričati. Prodao je, naime, Đokoviću "tweener" i to probušivši ga na mreži, što je definitivno već sada kandidat za potez turnira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
French Open

Onaj drugi? Pitanje je je li to izraz poštovanja, možda pokušaj da zaigra kao njegov protivnik ili mu je jednostavno sponzor smjestio, ali Ymer je igrao u tenisicama s Đokovićem likom i logom! Najbolje će sam objasniti.

French Open

Uglavnom, zanimljiv meč unatoč predvidljivosti jer u trećem setu Đoković je imao razgovor s jednim gledateljem koji je nosio odjeću s potpisom Rogera Federera, nešto je na francuskom i dobacio Srbinu, a ovaj mu je poslao pusu, potom ga prostrijelio pogledom i kada je sjeo na klupu, rekao:

- Mene si našao zajebavati.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Đoković počeo pričati o koroni, organizatori prekinuli pressicu!
Đoković počeo pričati o koroni, organizatori prekinuli pressicu!

S Đokovićem, očito, nikad dosadno, čak ni kad je rezultatski takav meč. U ponedjeljak mu je najednom prekinuta presica kada je odgovorio na pitanje o korona virusu.

- Mislim da je to stres ako na to gledate kao stres. Ja sam odlučio to ne gledati na taj način i u pitanju su stvari na koje ne mogu utjecati. Mogu samo sebe dovesti u situaciju da igram dobro, da budem negativan na testiranju, a ako se dogodi rezultat koji nije negativan, to treba prihvatiti. A stvarno je tužno što su neki igrači diskvalificirani iz glavnog dijela turnira, kao i neki iz kvalifikacija. Ako je neki igrač dva puta bio pozitivan onda bi, naravno, trebao biti izvan turnira, ali ako je u pitanju 'lažno pozitivan' rezultat, trebalo bi mu dopustiti da igra. Sve je to malo zbunjujuće za nas iako znam da nije lako ni organizatorima da izađu na kraj s tolikim brojem testiranja - rekao je Novak kada je voditelj rekao "dosta".

- Oprostite, bilo je lijepo razgovarati s vama - iznenađen je ostao i Đoković kojemu je sljedeći protivnik Ričardas Berankis.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet