Sport

Komentari 13

Stockholm je norveški domaći teren? Ma kakvi, Hrvati su tu!

Stockholm je norveški domaći teren? Ma kakvi, Hrvati su tu!

Novi grad, ali stara atmosfera. Domaćinska, nabrijana, naelektrizirana, ona koja je rukometašima osmi igrač. Istina, trebalo je malo više da se napuni, ali, normalno, ipak je ovo zdanje za 22 tisuće navijača

Trebate napuniti nogometni stadion za rukometnu utakmicu? Nema problema, samo pozovite Hrvate. Oni će napuniti sve!

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon Graza i Beča isto su napravili i sa štokholmskom Tele2 Arenom. Samo s jednom razlikom. Sada su morali potegnuti otprilike "samo" 2000 kilometara sjevernije. Problem? Ma nikakav.

- Mi smo došli iz Dubrovnika, sve za Hrvatsku - reklo nam je veselo društvo iz Grada.

- Finale? Karte su već spremne - ubacila se ekipa iz Imotskog.

Novi grad, ali stara atmosfera. Domaćinska, nabrijana, naelektrizirana, ona koja je rukometašima osmi igrač. Istina, trebalo je malo više da se napuni, ali, normalno, ipak je ovo zdanje za 22.000 navijača. Na tribinama ih je bilo oko 15.000.

Norvežani? Njih gore oko glavnih ulaza u stadion vidjelo smo tek u tragovima. Hrvati su dominirali već dva i pol sata prije početka utakmice, pjevalo se, pilo se, skakalo se. Norvežani su imali svoj mali dio u kojega su se držali jer znali su da bi gore izgubili bitku.

Ni na tribinama je nisu dobili iako im je Švedska "prekoputa". Zamislite samo da Hrvatska igra u susjedstvu. Ne, nama se ne bi dogodilo takvo što...

- Da čujemo tko navija za Hrvatsku - zamolio je spiker dvoranu.

I odgovor je bio kudikamo jači od onog norveškog!

Najčitaniji članci