Sport

Komentari 13

Stoper Hajduka ne može igrati protiv Vitorije: Mora odraditi dvije godine staru suspenziju

Stoper Hajduka ne može igrati protiv Vitorije: Mora odraditi dvije godine staru suspenziju

Na klupi su za ulazak spremni Josip Elez i Kristian Dimitrov koji se i nisu nešto naigrali u posljednje vrijeme, a možda bi mogli vidjeti i ubrzani debi pojačanja iz Portugala

Na Poljudu se već sad traži mjesto više za utakmicu pretkola Konferencijske lige protiv portugalske Vitorije Guimaraes, a svoje će mjesto na tribinama svakako imati stoper Toni Borevković (25) koji neće suigračima moći pomoći na travnjaku.

Naime, Toni vuče suspenziju još iz 2020. godine kad je u dresu portugalskog Rio Avea u play-offu Lige prvaka protiv Milana dobio crveni karton u sudačkoj nadoknadi produžetaka. Od tada nije nastupao u europskim natjecanjima pa će sad morati odraditi suspenziju.

Pitanje za Valdasa Dambrauskasa je onda tko će popuniti njegovo mjesto. Stefana Simića (27) je koristio ove sezone te bi on trebao biti jedan od stopera, a za drugo mjesto će litavski stručnjak birati između Josipa Eleza (28) koji se u posljednje vrijeme i nije nešto naigrao, Kristijana Dimitrova (25) za kojeg su neki i zaboravili da je 'bili' nakon povratka iz Rumunjske i novog pojačanja.

Tako bi 'u vatru' Dambrauskas mogao baciti Chidozieja Awaziema (25) koji je stigao iz redova portugalske Boaviste. Istaknuo je nigerijski reprezentativac kako je spreman nastupiti već u četvrtak na susretu pretkola Konferencijske lige, a vidjet ćemo tko će zamijeniti Borevkovića pred ispunjenim Poljudom.

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA MATIĆ O KOVAČIĆU I VIDI