Obavijesti

Sport

Komentari 18

Strahonja: Istra je zakinuta na Poljudu, prije penala je bio faul

Strahonja: Istra je zakinuta na Poljudu, prije penala je bio faul
1

U situaciji kod gola nema zaleđa i Istra je regularno zabila. No, pomoćnik je bio krivo postavljen. Kada je o penalu Hajduka riječ, prvo je njihov igrač napravio faul u napadu! Penal je prethodio prekršaj igrača Hajduka

VIDEO

U emisiji Stadion na HTV 2 tradicionalno su gostovali Igor Cvitanović i sudački ekspert Mario Strahonja koji su prvo analizirali utakmicu Rijeke Lokomotive (3:0).

- Bišćan radi vrlo dobar posao, naslijedio je dobru momčad i sve posložio. Kek je imao nekih čudnih situacija i problema s rezultatom, ali Bišćanu zasad odlično ide - rekao je Cvitanović, dok je Strahonja prokomentirao suđenje Pajača:

- Bio je vrlo dobar i neprimjetan, to je najvažnije. Imao je jednu lošiju utakmicu u sezoni, ali opet pokazuje kvalitetu.

Sljedeća je na red za analizu došla utakmica igrana u Zaprešiću u kojoj je Dinamo s 2:0 pobijedio Inter.

- Dinamo je bio bolji i kontrolirao utakmicu bez obzira što u prvom poluvremenu nije bilo velikih šansi, a Inter se dobro branio. Petković je opet pokazao kvalitetu škaricama, ali ima peh što ima Gavranovića Budimira s kojima dijeli minutažu. Za bolju ocjenu nedostaje kontinuitet. Prvo se treba izboriti za početnih 11 da bismo mogli govoriti o pozivu u reprezentaciju - kazao je Cvitanović o napadaču modrih koji je ponovno zabio škarice i tako, prema riječima Nenade Bjelica, pokazao da je kadar za vatrene.

- Damir Batinić dobro je odsudio i nije imao pogrešaka. Drugi žuti Čeliković je toliko očit da je svima bilo jasno da je riječ o isključenju. Zazivao se i crveni karton Leškoviću, ali on je svjesno išao na loptu ispred nogu. Start je bio jačeg intenziteta, ali dovoljan je samo žuti karton kao što je i procijenio Batinić - rekao je Strahonja.

Hajduk je na Poljudu s 3:1 pobijedio Istru, a Igor Cvitanović osvrnuo se na rad bivšeg suradnika Oreščanina i istaknuo potrebu za pravom špicom u postavi bijelih.

- Hajduk je napadao, ali nije bio toliko moćan, opasan. Ivanovski je vezao stopere Istre i remetio im komfornu situaciju koju su imali do njegovog ulaska te je donio preokret. Nedostajao je još jedan igrač u 16 metara, jedan pravi centarfor, Istrinoj obrani to bi bilo jako teško braniti. Pohvalio bih Caktaša koji dobro ulazi iz drugog plana i dobro se kreće u međuprostoru, a lakše bi mu bilo da je Ivanovski igrao od prve minute. Oreščanina poznajem jer smo zajedno radili u Dinamu i čini se da je filozofija bez pravog napadača njegov kod, ali će možda prepoznati da je opcija s Ivanovskim bolja - komentirao je Cvitanović Hajdukovu igru.

Utakmicu je sudio zagrebački sudac Mlakar koji je, prema riječima Strahonje, pogriješio prilikom dosuđivanja penala za Hajduk!

- U prvoj situaciji kod gola nema zaleđa i Istra je regularno zabila. No, pomoćnik je bio sasvim krivo postavljen i pogodio je. Kada je o penalu Hajduka riječ, prvo je njihov igrač napravio faul u napadu! Penal je dobro dosuđen, ali prethodio mu je prekršaj u napadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani