Obavijesti

Sport

Komentari 88

Strahonja: Zašto nije bio penal za Osijek? On radi korak od igre

Strahonja: Zašto nije bio penal za Osijek? On radi korak od igre

Cipranin je dosta dobro odradio dvoboj, igrači su ga respektirali, a to može biti i nezgodno jer sutradan odlazi u drugu zemlju, rekao je bivši sudac koji nije analizirao lom nosa Osijekova igrača

VIDEO

Generalno, suci su dobro odradili utakmicu. Kolo je bilo dobro, imali smo tri intervencije VAR-a i možemo biti zadovoljni, rekao je Marijo Strahonja, bivši prvoligaški sudac u analizi prošlog kola HNL-a u HTV-ovoj emisiji "Stadion".

Cipranin Menelaus Antoniou bio je pod povećalom u utakmici Hajduka i Osijeka na Poljudu (3-1).

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

- Dosta dobro je odradio dvoboj, igrači su ga respektirali, a to može biti i nezgodno jer sutradan odlazi u drugu zemlju - rekao je Strahonja.

Lukas Grgić i Mihael Žaper bili su u duelu u 25. minuti, Osječani su tražili penal zbog potezanja dresa.

- Ne, nije bilo elemenata. Vrlo dobra pozicija suca koji kontrolira situaciju. Napadač drži Grgića, a Grgić njega. Ali Žaper radi korak natrag i pušta za nijansu ranije pa izgleda da je povlačenje. Ali on nije išao prema lopti, nego od igre, zato nema penala. Ovakve situacije nisu za penal ni za VAR intervenciju. Treba gledati u kontekstu cijelog suđenja - rekao je Strahonja.

Split: Hajduk pobijedio Osijek 3-1

Što je s potencijalnim golom Osijeka u 45. minuti?

- Nemamo nažalost gol-tehnologiju, ali nažalost nemamo kvalitetnu produkciju i kadrove iz svih kutova. Ovdje se nitko nije bunio, ali u važnijoj situaciji i derbiju to može biti važno - rekao je Strahonja.

Dosuđeni penal za Hajduk i okršaj Adriana Leona Barišića i Marka Livaje?

- Ispravna odluka sudaca, ovo je jedino VAR soba i mogla vidjeti. Vidimo ruku da se nalazi iznad ramena, a svaka ruka iznad ramena je kažnjiva. Ovdje je bila rasprava je li Livaja napravio prekršaj, ali nije i to je kazneni udarac - rekao je Strahonja.

U HTV-ovoj emisiji, kao i onoj na MAXSportu, nisu prikazali udaranje laktom u glavu Slavka Bralića pred kraj utakmice. Hajdukovac Jani Atanasov slomio mu je nos, potekla je i krv, ali sudac nije pokazao nikakav karton. Bralić je utakmicu morao završiti ranije i više neće igrati do kraja godine.

Utakmicu Istre i Gorice (1-0) zasjenio je incident s početka kad je jedan domaći navijač petardom umalo pogodio golmana gostiju Ivana Banića.

- Neočekivana situacija za suca, ali dobro se snašao. Ovo ne želimo gledati na terenima. Da je petarda pogodila golmana, bilo bi upitno bi li mogao nastaviti utakmicu iako je i ovako stradao. Sudac je bio u komunikaciji s delegatom i procijenio da se može nastaviti utakmica, to je dobra procjena - rekao je Strahonja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače