Obavijesti

Sport

Komentari 32

Strašan nogomet u Maksimiru: Livi sjajan, Osijek promašivao zicere i na kraju teško stradao...

Strašan nogomet u Maksimiru: Livi sjajan, Osijek promašivao zicere i na kraju teško stradao...

Dinamo je pobijedio Osijek 4-1. Osijek je promašio penal i zabio si dva autogola, a ostala je dva Dinamo zabio s bijele točke. Sjajni Livaković opet je obranio penal, a onda ga je ubola i osa...

VIDEO

Treća utakmica u devet dana, treća različita formacija Dinama. Protiv Osijeka je Zoran Mamić izveo formaciju 3-5-2, koju je mijenjao u drugom poluvremenu, a središnji branič bio je kapetan Arijan Ademi. Dobro je to funkcioniralo do same završnice prvoga poluvremena. Ademi je napravio potpuno nepotrebni penal, ali Dominik Livaković se specijalizirao za penale ovoga tjedna. Nakon Cluja, obranio je penal i protiv Osijeka. "Žrtva" je bio Majstorović. To mu je u dvije utakmice u ovom tjednu treći obranjeni penal, drugi iz igre. Zanimljivo, Livaković je dosad u karijeri na golu Dinama obranio samo jedan penal iz igre, a sad je u dvije utakmice obranio dva. A onda ga je za 'nagradu' ubola osa krajem utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Dinama nakon Cluja

Pokretanje videa...

Dinamo slavi nakon Cluja 01:05

Igrao je Dinamo jako dobro prvih pola sata. Zasluženo je vodio, mogao je i povećati vodstvo. Jako se na lijevom boku dopao Damjan Daničić. Taj dečko očigledno napreduje iz utakmice u utakmicu. U prošlom je prvenstvu debitirao protiv Istre 1961 u Puli. Tada nije dobro izgledao, ali sad izgleda sve bolje i bolje. Nekoliko je puta sjajno probio lijevu stranu.

Prvih pola sata je bilo dobro, a nakon toga je Dinamo pao u igri. Osijek je imao penal, prečku iz slobodnog udarca, a onda je početkom drugog poluvremena izjednačio. Mogao je i povesti, doista je Dinamo pola sata jako loše izgledao.Spašavao je Livaković, a Osječani su promašivali nemoguće. Imali su tri-četiri sjajne prilike. Na klupi gostiju nisu mogli vjerovati što su njihovi igrači promašivali. 

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL

Utakmica je doista bila odlična. Devet udaraca u okvir domaćina, devet gostiju. Dominirao je Dinamo, zatim Osijek. Zagrepčanima se ne bi smjele događati ovakve "crne rupe" u igri, ali odlika velikih momčadi je da dobiju ovakve utakmice, a baš je to napravio Dinamo. Osijek je dominirao, ali nije zabijao, a na drugoj strani je bilo suprotno. Opet su si Osječani zabili autogol, prvo golman Ivušić u prvome poluvremenu, a u drugome bivši dinamovac Majstorović. On je bio pravi tragičar, promašen penal i autogol. Kakva loša noć za braniča slavonske momčadi.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL

Doista, Osječani su u ovoj utakmici uništili sami sebe. Za kraj su napravili i dva penala. Prvi je rutinski zabio Andrić, a drugi Tolić, koji je i debitirao.

Četiri utakmice na početku sezone i četiri pobjede Dinama. Istina, u Rumunjskoj su Zagrepčani dobili nakon penala, ali prošli su dalje. Dinamo je nakon tri kola na čelu HNL-a, a sad slijedi dvotjedna stanka, a nakon stanke derbi na Poljudu i treće pretkolo Lige prvaka. Protivnika će hrvatski prvak doznati u ponedjeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu