Sport

Komentari 4

Strašan pad Krune Simona! Odmah su ga prevezli u bolnicu

Strašan pad Krune Simona! Odmah su ga prevezli u bolnicu

Sa Simonom je sve u redu, no na glavi se pojavila velika modrica. Zbog straha da je zaradio potres mozga, liječnici su otišli s njim u bolnicu kako bi obavio CT glave

Efes je imao pobjedu u džepu u derbiju protiv Galatasaraya. Istjecala je i posljednja minuta utakmice, Galatasaray je bio u napadu, a hrvatski košarkaš Krunoslav Simon (36) htio je blokirati suparničkog igrača. No, pao je preko njega i glavom udario o parket!

Izgledalo je jako ružno i uznemirujuće. Suigrači su se odmah okupili oko njega kako bi zaklonili pogled, liječnici su uletjeli, a nakon nekoliko trenutaka hrvatski košarkaš se pridigao. Izgledao je vidno dezorijentirano.

Iako je on tvrdio da je u redu, bio je to stravičan pad koji je mogao donijeti i puno teže posljedice pa liječnici nisu htjeli ništa riskirati. Odmah su sa Simonom krenuli put bolnice kako bi obavio CT glave.

Video pogledajte OVDJE

Kako piše SportKlub, sa Simonom je sve u redu, no na glavi se pojavila velika modrica. Ipak, postoji i bojazan da je zaradio potres mozga jer pad je bio snažan. Nadamo se kako će sve biti u redu. 

Anadolu Efes je tako bez hrvatskog košarkaša završio susret i slavio sa 103-91, no nikome nije bilo do slavlja. Igrači Efesa zabrinuto su gledali u Krunu dok je odlazio u svlačionicu.

A do tog teškog pada bio je jedan od najboljih. Zabio je 14 koševa za 27 minuta igre. 

Simon je član Efesa od 2017. godine, s turskim klubom osvojio je Euroligu i jedan je od najboljih igrača. No, najveću želju još nije ostvario. A to je medalja s Hrvatskom. Za reprezentaciju nije nastupio od kvalifikacija za SP, a nadamo se kako ćemo ga imati na raspolaganju u rujnu na Europskom prvenstvu. 

Najčitaniji članci