Obavijesti

Sport

Komentari 4

Strašan pad Krune Simona! Odmah su ga prevezli u bolnicu

Strašan pad Krune Simona! Odmah su ga prevezli u bolnicu

Sa Simonom je sve u redu, no na glavi se pojavila velika modrica. Zbog straha da je zaradio potres mozga, liječnici su otišli s njim u bolnicu kako bi obavio CT glave

VIDEO

Efes je imao pobjedu u džepu u derbiju protiv Galatasaraya. Istjecala je i posljednja minuta utakmice, Galatasaray je bio u napadu, a hrvatski košarkaš Krunoslav Simon (36) htio je blokirati suparničkog igrača. No, pao je preko njega i glavom udario o parket!

Pokretanje videa...

00:24

Izgledalo je jako ružno i uznemirujuće. Suigrači su se odmah okupili oko njega kako bi zaklonili pogled, liječnici su uletjeli, a nakon nekoliko trenutaka hrvatski košarkaš se pridigao. Izgledao je vidno dezorijentirano.

Iako je on tvrdio da je u redu, bio je to stravičan pad koji je mogao donijeti i puno teže posljedice pa liječnici nisu htjeli ništa riskirati. Odmah su sa Simonom krenuli put bolnice kako bi obavio CT glave.

Video pogledajte OVDJE

Kako piše SportKlub, sa Simonom je sve u redu, no na glavi se pojavila velika modrica. Ipak, postoji i bojazan da je zaradio potres mozga jer pad je bio snažan. Nadamo se kako će sve biti u redu. 

Fiba.com

Anadolu Efes je tako bez hrvatskog košarkaša završio susret i slavio sa 103-91, no nikome nije bilo do slavlja. Igrači Efesa zabrinuto su gledali u Krunu dok je odlazio u svlačionicu.

Basketball - Euroleague Final - FC Barcelona v Anadolu Efes Istanbul

A do tog teškog pada bio je jedan od najboljih. Zabio je 14 koševa za 27 minuta igre. 

Simon je član Efesa od 2017. godine, s turskim klubom osvojio je Euroligu i jedan je od najboljih igrača. No, najveću želju još nije ostvario. A to je medalja s Hrvatskom. Za reprezentaciju nije nastupio od kvalifikacija za SP, a nadamo se kako ćemo ga imati na raspolaganju u rujnu na Europskom prvenstvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening