Sport

Komentari 5

Kaos u Londonu: Opća makljaža huligana West Hama i Spursa. Ovaj je ipak najgore prošao...

Kaos u Londonu: Opća makljaža huligana West Hama i Spursa. Ovaj je ipak najgore prošao...

Gostujući navijači 'čekićara' pod policijskom pratnjom su krenuli od metroa prema stadionu gdje su ih dočekali navijači Tottenhama te je krenula masovna tučnjava u kojoj je jedan pripadnik skupine ostao bez svijesti

Tottenham je izborio polufinale Carabao kupa nakon što su u četvrtfinalnoj utakmici uspješno svladali West Ham s 2-1, a uoči sudara na ulice su izašli huligani zbog kojih je engleska policija morala intervenirati.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači West Hama

Rivalstvo između pristaša spomenutih klubova ubrzo je eskaliralo te su se dvije grupe navijača potukle. Iako su gostujući navijači od metroa bili pod policijskom pratnjom, nedaleko od stadiona napali su ih protivnički navijači.

U jurnjavi i kaosu koji je zavladao, najviše je stradao jedan od pripadnika navijačke skupine koji je završio na podu bez svijesti. 

Na snimci se vidi trenutak u kojem je nesretni navijač ostao ležati nakon čega ga je okružila skupina policajaca kako bi ga zaštitila od eventualnog cipelarenja. 

Domaćini su poveli golom Stevena Bergwijna u 29. minuti susreta nakon čega je West Hamov Jarrod Bowen poravnao rezultat u 32. minuti na slučajnu asistenciju Nikole Vlašića. Hrvatski reprezentativac na 20-ak metara namjestio se i opalio po golu, a lopta je pogodila jednog od igrača Spursa nakon čega se lopta odbila do Bowena.  Samo dvije minute kasnije, pobjednički gol zabio je Lucas Moura. 

Tottenham će polufinalnu utakmicu igrati u siječnju protiv Chelseaja koji je pobijedio Brentford s 2-0. 

Najčitaniji članci