Obavijesti

Sport

Komentari 167

Strava u New Jerseyju: Zbog silovanja je završila karijeru...

Strava u New Jerseyju: Zbog silovanja je završila karijeru...
1

Za ispriku su joj ponudili besplatan ručak u hotelskom restoranu i odlučili su oprati ruke od svega. Elena Myers (23) je psihički potonula nakon tog dana i odlučila je prekinuti karijeru zbog posljedica silovanja

VIDEO

Sve je izgledalo sjajno dok mlada motociklistkinja Elena Myers nije nestala na neko vrijeme s trkaće scene zbunivši pritom brojne fanove, kojima nije bilo jasno zbog čega bi tako mlada i talentirana osoba završila priču sa sportom koji voli. Neko je vrijeme živjela u tišini, ali je ipak odlučila otvoriti dušu i obznaniti svijetu razlog.

U rujnu 2014. Myers je nastupala na stazi New Jersey Motorsports Park u Millvilleu. Nažalost, do cilja nije stigla, pala je i lakše se ozlijedila. Iz tog je razloga rezervirala masažni tretman u Philadelphia's Loews hotelu, gdje je odsjela s majkom.

Myers nije znala da je terapeut, koji ju je masirao, Jerome McNeill, bio optužen za fizički napad, a uz to je na sudu završio zbog silovanja dvanaestogodišnje djevojčice. Budući da je navikla da ju masiraju i muškarci i žene, nije ni slutila prikrivene namjere McNeilla sve dok ju nije počeo pipati po intimnim mjestima. Tada je zanijemila.

- Imala sam stotine masaža, ali ovako nešto mi se nije nikada dogodilo. Ostala sam u šoku, bio je veći od mene i bila sam u strahu da situacija ne eskalira još više. Bilo je užasno - prisjeća se Elena.

Sve je to nalik pričama koje su ranije kružile u vezi spa usluga u tom hotelu koje su u javnost dale druge žene. Koliko je sve trajalo ne sjeća se, ali čim je završilo odmah je obavijestila osoblje koje je reagiralo ravnodušno. Myers kaže da su joj ponudili da ostavi žalbu voditelju.

Odmah je otišla do majke u hotelsku sobu, sve joj ispričala i u tom je trenutku zvao voditelj koji je odbacio Eleninu žalbu.

- Zvučalo je kao da se ispričao zbog toga što sam nezadovoljna uslugom - navodi Myers.

Za ispriku su joj ponudili besplatan ručak u hotelskom restoranu i odlučili su oprati ruke od svega. Myers u početku nije podnijela nikakve tužbe jer se nije htjela ponovo suočiti s McNeillom, što bi ju dodatno uznemirilo, ali u rujnu 2016. i to se promijenilo.

- Htjela bih poslati poruku svim drugim ženama da ne šute kad im se ovakve stvari dogode - zaključuje Myers.

Hotel se na sudu ograđivao da spa ne pripada njima, a iz spa javljaju da je McNeill samostalan djelatnik te da ne odgovaraju za njega. McNeillovi odvjetnici su pokušali odbaciti slučaj, međutim sud je zahtjev odbio i suđenje se nastavlja. Ono što se ne nastavlja je uspješna karijera mlade vozačice koja od rujna 2015. nije sudjelovala ni u jednoj utrci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu