Obavijesti

Sport

Komentari 19

Strava u Nici: Nakon ulaska na teren huligani su davili igrače

Strava u Nici: Nakon  ulaska na teren huligani su davili igrače

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije igrača Marseillea Mattea Guendouzija i Luana Peresa koji su prilikom fizičkog obračuna s navijačima Nice zadobili ozljede vrata

VIDEO

Utakmica trećeg kola Ligue 1 između Nice i Marseillea prekinuta je 15 minuta prije kraja pri vodstvu domaćih 1-0. Od početka susreta, huligani među navijačima Nice bacali su razne predmete na igrače Marseillea dok su ih redari pokušavali obuzdati. 

Kaos u Nici: Navijači su gađali Payeta bocom, a on im uzvratio. Marseille odbio završiti susret!
Kaos u Nici: Navijači su gađali Payeta bocom, a on im uzvratio. Marseille odbio završiti susret!

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava navijača u Primoštenu 

Nogometaš Marseillea Dimitri Payet (34) dobio je bocom u glavu, pao je na travnjak i potom izgubio živce. Payet je pokupio jednu od boca te ju bacio natrag na tribine navijačima Nice što ih je toliko razbjesnilo da su silom pokušavali ući na teren i dohvatiti francuskog nogometaša. Tijekom fizičkog obračuna, huligani su Payetu ogrebali leđa. 

Zaštitari i igrači Nice uspjeli su ih nekako zaustaviti, ali nekolicina huligana probila se do travnjaka te je došlo do fizičkog sukoba. 
Pobješnjeli huligani u naletu su dohvatili nekoliko igrača Marseillea te su ih pokušali zadaviti što se jasno vidi prema ozljedama na vratu Mattea Guendouzija i Luana Peresa. 

Jedan od igrača Marseillea nokautirao je navijača Nice, a trener gostiju Jorge Sampaoli također je dobio poriv obračunati se s nekim od huligana. Igrači su trenera jedva uspjeli obuzdati, ali onda je na teren upao i legendarni bivši igrač Marseillea Basile Boli koji je svim silama pokušavao dohvatiti nekoga od domaćih navijača. 

Ligue 1 - OGC Nice v Olympique de Marseille

Zaštitari su ga uspjeli smiriti, a sudac Bastien je nakon višeminutnog naguravanja obje momčadi poslao u svlačionicu i prekinuo susret. Igrači Nice su se u jednom trenutku vratili na teren, ali momčad Marseillea ostala je u svlačionici. Jedini gol na utakmici zabio je  Danac Kasper Dolberg u 49. minuti.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića