Sport

Komentari 19

Strava u Nici: Nakon ulaska na teren huligani su davili igrače

Strava u Nici: Nakon  ulaska na teren huligani su davili igrače

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije igrača Marseillea Mattea Guendouzija i Luana Peresa koji su prilikom fizičkog obračuna s navijačima Nice zadobili ozljede vrata

Utakmica trećeg kola Ligue 1 između Nice i Marseillea prekinuta je 15 minuta prije kraja pri vodstvu domaćih 1-0. Od početka susreta, huligani među navijačima Nice bacali su razne predmete na igrače Marseillea dok su ih redari pokušavali obuzdati. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava navijača u Primoštenu 

Nogometaš Marseillea Dimitri Payet (34) dobio je bocom u glavu, pao je na travnjak i potom izgubio živce. Payet je pokupio jednu od boca te ju bacio natrag na tribine navijačima Nice što ih je toliko razbjesnilo da su silom pokušavali ući na teren i dohvatiti francuskog nogometaša. Tijekom fizičkog obračuna, huligani su Payetu ogrebali leđa. 

Zaštitari i igrači Nice uspjeli su ih nekako zaustaviti, ali nekolicina huligana probila se do travnjaka te je došlo do fizičkog sukoba. 
Pobješnjeli huligani u naletu su dohvatili nekoliko igrača Marseillea te su ih pokušali zadaviti što se jasno vidi prema ozljedama na vratu Mattea Guendouzija i Luana Peresa. 

Jedan od igrača Marseillea nokautirao je navijača Nice, a trener gostiju Jorge Sampaoli također je dobio poriv obračunati se s nekim od huligana. Igrači su trenera jedva uspjeli obuzdati, ali onda je na teren upao i legendarni bivši igrač Marseillea Basile Boli koji je svim silama pokušavao dohvatiti nekoga od domaćih navijača. 

Zaštitari su ga uspjeli smiriti, a sudac Bastien je nakon višeminutnog naguravanja obje momčadi poslao u svlačionicu i prekinuo susret. Igrači Nice su se u jednom trenutku vratili na teren, ali momčad Marseillea ostala je u svlačionici. Jedini gol na utakmici zabio je  Danac Kasper Dolberg u 49. minuti.

 

Najčitaniji članci