Sport

Komentari 46

Sudac psovao igrače PSG-a!? Verratti: Rekao mi je 'j... se'

Sudac psovao igrače PSG-a!? Verratti: Rekao mi je 'j... se'

Govorimo o respektu, a on je večeras rekao Leandru Paredesu da odje*e. Da mi to kažemo, dobili bismo četiri utakmice suspenzije, kazao je, a prenosi RMC, Ander Herrera, a on nije bio jedini prema kojem je Kuipers koristio ružan rječnik

PSG je predao svoju titulu europskog viceprvaka. Parižani nisu na Etihadu izveli preokret i svoju su europsku sezonu završili u polufinalu Lige prvaka. Nakon 1-2 u Parizu, u Londonu je završilo 0-2. U finale ide City, prvo u povijesti.

Utakmicu je sudio Bjorn Kuipers, a on je, tako tvrde igrači PSG-a, koristio prilično ružan rječnik prema gostujućim igračima. Štoviše, psovao ih!

- Govorimo o respektu, a on je večeras rekao Leandru Paredesu da odje*e. Da mi to kažemo, dobili bismo četiri utakmice suspenzije  - kazao je, a prenosi RMC, Ander Herrera.

Kuipers se, priča i Marco Verratti, tu nije zaustavio...

- Meni je rekao: "Je*i se"! Puno pričam sa sucima, ali nikad ne bih rekao takvo što jer bi me odmah suspendirali na deset utakmica.

Nizozemac je u 69. isključio Angela di Mariju i nakon toga PSG-ove su se nade u preokret posve ugasile.

- Izgubili su živce i počeli nas udarati. Smirili su se nakon crvenog kartona - iz prve je ruke opisao Riyad Mahrez, dvostruki strijelac.

Dokažu li se ove optužbe PSG-ovih igrača prema sucu Kuipersu, mogla bi reagirati i Uefa...

Najčitaniji članci