Obavijesti

Sport

Komentari 60

Klopp srušio Guardiolu, United okrenuo, Chelsea nastavio niz

Klopp srušio Guardiolu, United okrenuo, Chelsea nastavio niz
2

Na posljednji dan godine premierligaši su nam priredili pravi spektakl. Manchester je do 85. minute gubio, ali do kraja su uspjeli okrenuti. Chelsea je u golijadi srušio Stoke, a West Ham je pao kod prvaka...

VIDEO

Novu godinu dobre volje će dočekati Jurgen Klopp.  Njegov Liverpool je u posljednjoj utakmici dana pobijedio Manchester City i tako ga poslao na velikih minus deset od vodećeg Chelseaja. Jedini gol na utakmici pao je u prvom dijelu. Nizozemac Georginio Wijnaldum sjajno je pogodio nakon ubačaja preporođenog Adama Lallane. U redovima Redsa cijelu utakmicu je vrlo sigurno odradio i naš reprezentativac Dejan Lovren .

Pep Guardiola nakon utakmice pohvalio je pobjedničku momčad.

- Ja i Klopp ne igramo isti stil nogometa, ali to ne znači da mi se njegov stil ne sviđa. On je jednostavno najbolji trener na svijetu u slaganju momčadi koja će cijela napadati zadnja četiri igrača suparnika. Jedan napad ti je najveća opasnost Nathaniel Clyne koji igra u obrani, pa onda dođe James Milner iz sredine...

S novom pobjedom Liverpool je pokazao da će biti najveći konkurent Chelseaju u lovu na titulu. Conte je uspio nanizati 13 pobjeda, Klopp je poražen samo jednom u zadnjih 20 utakmica, a iduće kolo na rasporedu je već za dva dana.

Jose Mourinho sigurno nije očekivao ovako stresan kraj godine. Cijelu utakmicu United je pritiskao Middlesbrough, pogađali su vratnice, promašivali prilike, ali na semaforu je stalo 0-0. Mislili su da su uspjeli povesti preko Ibrahimovića, ali sudac je nažalost Ibri odlučio ukrasti gol sezone.

Iako je Ibra na vrijeme izmaknuo nogu, sudac je ipak odlučio kako je riječ o opasnoj igri. U drugom dijelu ista priča kao u prvom. United je bio bolji, a onda su u jeku dominacije domaćih gosti uspjeli povesti preko Leadbittera. I onda kad bi vjerojatno svi navijači Uniteda potpisali bod, uspjeli su dobiti sva tri . Prvo Martial u 85.. pa onda i Pogba u 87. minuti donijeli su  nove bodove Unitedu.

Conteove trupe nastavile su s pobjedama.Još ih samo jedna utakmica dijeli od izjednačavanja rekorda Arsenala od 14 uzastopnih pobjeda. Nova žrtva je Stoke, koji je muški pao u jednoj napadačkoj i otvorenoj utakmici. Završilo je 4-2 za Chelsea. Briljirao je kod domaćih Brazilac Willian s dva postignuta gola, po jednog su zabili Gary Cahill i Diego Costa. Za Stoke su zabili Bruno Martins Indi i Peter Crouch. Posljednji koji je uspio zaustaviti Conteov moćni stroj je Slaven Bilić. Od toga su prošla dva duga mjeseca.

U dvoboju prošlogodišnjih senzacija prvak Leicester kod kuće je slomio Bilićev West Ham. Jedini gol na utakmici postigao je Slimani na sjajnu asistenciju Dannyja Drinkwatera. Bila je to jedna tipična engleska utakmica u kojoj je West Ham bio bolji protivnik, uputili su čak 24 udarca, ali lopta nije htjela u gol. Super Slav se tako nakon tri uzastopne pobjede od 2016. godine ipak oprostio porazom.

U ostalim utakmicama Burnley je razbio Sunderland 4-1, a briljirao je Andre Gray. Englez je zabio hat-trick, da bi onda  iz penala na 4-0 povisio Ashley Barnes. Utješni gol djelo je Jermaina Defoea. Malo utjehe u porazu Moyes i ekipa mogu naći u činjenicida je Swansea trenutačno puno gora od njih. Velšani su ove sezone otpustili su već dva trenera, što je više nego ostatak lige zajedno. Opet su teško nastradali na domaćem terenu, Bournemouth ih je s tricom ispratio u 2017. godinu. Southampton je i drugi put zaredom poražen kod kuće. Nakon Tottenhama puni plijen sa St. Mary's stadiona odnio je WBA.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani