Obavijesti

Sport

Komentari 52

Sudac pogurao 'rossonere' do slavlja protiv Napolija u Milanu

Sudac pogurao 'rossonere' do slavlja protiv Napolija u Milanu
6

Nogometaši Milana slavili su u derbiju 27. kola Serie A protiv Napolija s 3-0. No pobjeda će biti u sjeni vrlo sumnjivog penala koji je sudac dosudio kod rezultata 0-0

VIDEO

Milan i Inter samo trebaju izaći na teren i čekati da sve dvojbene situacije odu u njihovu korist, rekao je uoči derbija Milana i Napolija na San Siru trener gostiju Walter Mazzarri. 

A "prorok" Mazzarri u 48. minuti samo je pognuo glavu. Sudac Giancarlo Rocchi dosudio je vrlo dvojbeni penal. Jankulovski i Pato bili su u skoku u šesnaestercu Napolija. Jankulovski je pokušao napraviti škarice, a Pato je zahvatio loptu glavom. U dvoboju je bio i Aronica koji nije ni vidio gdje je lopta koja ga je pogodila u ruku. 

Sudac je hladnokrvno pokazao na penal  i braniču Napolija pokazao žuti karton. Prije no što je ta lopta došla do Aronice, Ibrahimović je napravio čisti faul na Cannavaru, no sudac je sve pustio i na kraju dosudio penal i razbjesnio goste. 

Dosuđeni penal pogledajte OVDJE.

Loptu je na bijelu točku postavio Zlatan Ibrahimović  i mirno zabio za 1-0. Sve to šokiralo je igrače Napolija koji su opkolili suca tražeći objašnjenje. No nisu ga dobili. Milan do tog penala pokazao na terenu igru dostojnu prve momčadi Serije A, isto kao ni Napoli koji je potpuno zakazao.

Milan je bolje krenuo u drugi dio. Prvo poluvrijeme nije bilo dostojno "borbe za scudetto" kako je susret najavio trener Milana Massimiliano Allegri.

- Ma Allgeri priča gluposti. Imamo još 12 utakmica za naslov - odgovorio mu je trener Napolija Walter Mazzarri.

Nakon nogometno siromašnog prvog dijela u kojem su obje momčadi razočarale,"rossoneri" su u drugom ubacili u višu brzinu. Uvelike im je pomogao sudac pa su mogli mirno kontrolirati utakmicu nakon tog penala.

Napoli u tim trenucima nije postojao na travnjaku. Nikako nisu uspjevali odgovoriti Milanu koji je prijetio sve više. A Boateng je 15 minuta prije kraja utakmice zabio za 2-0 nakon sjajnog dodavanja Pata. 

A Brazilac je sjajnu igru okrunio golom za 3-0. Dosta je Patu bilo dodavanja pa je sam sve riješio sjajnim golom za "potop" Napolija.

"Rossoneri" na plus pet

Milan je ovom pobjedom "pobjegao" Interu na plus pet, a Napoli je ostao treći s 52 boda. No nije tu borba za "scudetto" gotova. U sljedećem kolu Milan gostuje kod Juventusa. Dok Napoli i Inter imaju nešto lakši posao, dočekuju Bresciju, odnosno Genou.

Serie A, 27.kolo: 

Milan - Napoli 3-0 (Ibrahimović, Boateng, Pato)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...