Obavijesti

Sport

Komentari 147

Messi je zabio svojoj mušteriji, 'osakaćeni' Milan nije htio pasti

Messi je zabio svojoj mušteriji, 'osakaćeni' Milan nije htio pasti
8

Milan i Barcelona odigrali su 1-1 u 3. kolu skupine H u Ligi prvaka. Milan je poveo u 9. minuti preko Robinha. Messi je zabio u 24. za 1-1 što je bio i konačan rezultat...

VIDEO

Milan je dočekao Barcelonu u 3. kolu Lige prvaka praktički bez pola momčadi. "Rossoneri" su igrali bez Abbiatija, Bonere, De Sciglija, El Shaarawyja, Balotellija, Pazzinija... No i takav Milan odigrao je odličnu utakmicu protiv Barce i uzeo bod (1-1). 

- Malo smo razočarani. Dobar je ovo rezultat protiv Barcelone, ali mislim da smo mogli napraviti više. Imali smo bolji posjed lopte u odnosu na našu prošlu utakmicu protiv njih. Šteta zbog one dvije ili tri šanse, rekao je kapetan Milana, Riccardo Montolivo.

"Rossoneri" su poveli u 9. minuti susreta nakon katastrofalne pogreške Barcelonine obrane. Mascherano je pogodio loptom Piquea, Kaka je prihvatio poklon i sjajno asistirao Robinhu za 1-0. Bio je to pravi šok za katalonsku momčad.

Barcelona se pokušala vratiti, ali Katalonci su u prvih 20-ak minuta bili neprepoznatljivi. A onda je na scenu stupio Leo Messi u 24. minuti utakmice. Njegov 27. gol u gostima u Ligi prvaka, samo je jedan čovjek u povijesti ovog natjecanja zabio više golova u gostima - Cristiano Ronaldo (28). 

Messijev gol Milanu bio je njegov šesti u međusobnim utakmicama Katalonaca i "rossonera". Milan je postao Messijeva mušterija...

Na odmor se otišlo s 1-1. U drugom dijelu Barcelona je bila nešto bolja, ali Milan je također imao nekoliko konkretnih prilika. Ušao je i nedovoljno oporavljeni Mario Balotelli, ali od njega nismo vidjeli ništa. Na kraju, podjela bodova s čime mogu biti zadovoljne obje momčadi. Barcelona je nakon tri odigrana kola prva u skupini H sa sedam osvojenih bodova, prati je Milan s pet bodova na drugom mjestu. 

Bebek sudio sumnjivi penal Celticu

U drugoj utakmici u skupini H Celtic je na domaćem travnjaku bio bolji od Ajaxa 2-1. Utakmicu je sudio hrvatski sudac, Ivan Bebek, koji je izazvao bijes gostujućih igrača u 43. minuti utakmice. Bebek je pri rezultatu 0-0 za Celtic dosudio penal koji je Forrest pretvorio u vodstvo domaće momčadi. 

Ajaxov branič Denswil srušio je Celticovog igrača u šesnaestercu i to je za Bebeka bio penal. Celtic je preko Kayala u 53. minuti zabio za 2-0. Ajax je u sudačkoj nadoknadi smanjio na 2-1.

Lewandowski je u 82. minuti zabio za pobjedu u Londonu!

Atletico razbio Austriju u Beču

U skupini G gosti su bili glavni. Atletico Madrid bio je uvjerljiv u Beču protiv Austrije 3-0. Diego Costa zabio je dva gola, Raul Garcia jednom je poslao loptu u mrežu.

Zenit je na gostovanju kod Porta također uzeo puni plijen. Zasluge za to idu Keržakovu koji je u 86. minuti utakmice zabio jedini gol na susretu. 

Liga prvaka, 3. kolo:

Skupina G

  • Porto - Zenit 0-1 (Keržakov 86)
  • Austria - Atletico Madrid 0-3 (Raul Garcia 8, Diego Costa 20, 53)

Skupina H

  • Milan - Barcelona 1-1 (Robinho 9 / Messi 24)
  • Celtic - Ajax 2-1 (Forrest 43, Kayal 53 / Schone 90)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki