Obavijesti

Sport

Komentari 6

Suigrač King: Nevjerojatno je koliko nam fali Modrić!

Suigrač King: Nevjerojatno je koliko nam fali Modrić!
3

Nakon poraza na White Hart Laneu od Evertona (1-0) u engleskim medijima se pojavljuju ocjene kako Tottenham teško može bez Luke Modrića...

VIDEO

Gol Stevena Pienaara iz 51. minute bio je previše za Tottenham, koji je u ovoj utakmici imao lošu obranu i potpuno bezidejan napad. Vrlo je očito da bez ozlijeđenog Luke Modrića Spursima kronično nedostaje ideja u napadu, pišu engleski mediji u ponedjeljak. Ovo je samo jedan od brojnih sličnih citata, dan nakon poraza od Evertona na domaćem terenu Lukina važnost za ovu momčad Tottenhama glavna je tema.
- Protiv Evertona smo igrali previše direktno, na silu. Užasno nam nedostaje Luka Modrića! On je zadužen za imaginaciju i razigravanje, zato ga i imamo - rekao je branič Tottenhama Ledley King i dodao:
- Bez Luke svi ostali igrači moraju dati više po pitanju imaginacije, a to očito nije lako. Svaki put kada izgubimo utakmicu shvatimo koliko je još posla pred nama.
A pred njima je i četvrtfinalni ogled Carling kupa u srijedu. Tottenham je u prošlom kolu izbacio Liverpool, a za polufinale će morati biti bolji od Watforda u gostima. Svi u klubu se nadaju, uz pomoć Luke Modrića.
"Doista, Modrićev povratak nitko u klubu ne može dočekati. Bez njihova playmakera Spursima nedostaje imaginacije i lakoća kojom ih je Everton pobijedio djelovala je Harryju Redknappu kao alarm za uzbunu", piše Daily Mail.
Iako Modrića željno očekuje, pitanje je hoće li Redknapp riskirati s prebrzim povratkom. Ozljede prepona uvijek su posebno osjetljive, a Tottenhamu je ionako prioritet prvenstvo. Uostalom, valjda će Watforda uspjeti pobijediti i bez Luke...
Bez Modrića, ali vjerojatno s Vedranom Ćorlukom, koji je mogao i bolje reagirati kod gola Stevena Pienaara. Očito i njemu prijatelj nedostaje na terenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići