Sport

Komentari 81

VIDEO: Sukob Kohorte i policije u Osijeku, bilo je krvavih glava

VIDEO: Sukob Kohorte i policije u Osijeku, bilo je krvavih glava

Dio huligana nakon poraza sukobio se sa specijalcima, letjele su cigle, stradali su i prometni znakovi, a nekoliko ih je lakše ozlijeđeno. Ružan kraj vrlo dobre osječke sezone

Dvije tisuće navijača Osijeka okupilo se u Gradskom vrtu kako bi poželjelo sreću "bijelo-plavima" u utakmici protiv Lokomotive. Nije bila sretna večer po njih, nego po Zagrepčane koji su pobjedom 2-1 izborili kvalifikacije za Ligu prvaka.

I staro i mlado došlo je u Wilsonovu, iza istočne tribine stadiona na koji nisu smjeli ući zbog HNS-ove zabrane i pogoršanja epidemiološke situacije. A na kraju je, uz tugu, prevladao i bijes nekolicine huligana koji su izazvali nerede.

POGLEDAJTE VIDEO: Neredi u Osijeku

Dio Kohorte sukobio se sa specijalcima u blizini stadiona, letjele su cigle, iščupali su prometne znakove, a nekoliko kohortaša završilo je krvavih lica. Nakon sukoba, koji je trajao nekoliko minuta, razbježali su se.

Ružan kraj osječke sezone koja će ipak biti upamćena kao jedna od najboljih u povijesti jer je samo jedan gol na stranu domaćina mogao donijeti toliko željeno elitno natjecanje za momčad Ivice Kuleševića.

Ipak, dvama porazima u posljednja dva kola sve su kompromitirali i završili četvrti pa će u europski pohod krenuti iz drugog pretkola Europske lige. A debitantski nastup u Ligi prvaka možda ipak dočekaju iduće godine na novom stadionu na Pampasu.

Najčitaniji članci