Obavijesti

Sport

Komentari 94

Süle: Trebalo je biti 5-2 za nas; Kimmich: Ma trebalo je biti 7-2

Süle: Trebalo je biti 5-2 za nas; Kimmich: Ma trebalo je biti 7-2
1

Moramo pokazati manje poštovanja kada smo u pilici za gol jer nema potrebe za tim. Ne odustajemo. Već smo pobjeđivali u Madridu 2-1, treba nam samo drugačiji kilerski mentalitet, rekao je Müller

VIDEO

Bayern je odmah poslije utakmice (2-1) potvrdio kako je Boateng ozlijedio mišić, te da bi trebao preskočiti uzvratni dvoboj s Realom, dok se Heynckes nada kako situacija s Robbenom i nije toliko dramatična. Osim njih nastradao je (udarac u glavu) i Martinez, a sva trojica će u četvrtak odraditi detaljnije preglede.

- Bila je to dugo vremena dobra predstava s naše strane. Ali nismo bili dobri u završnici, nismo bili ubojiti pred golom, a to nam je proteklih tjedana išlo jako dobro. Dopustili smo Realu da 'ostane živ', a na kraju im čak i pomogli da zabiju za pobjedu. Na poluvremenu sam se morao smijati sam sebi jer smo imali toliko prilika - rekao je nakon utakmice Thomas Müller pa je nastavio:

- Vidjeli smo što sve možemo protiv Reala, sigurni smo da nam ni u uzvratu neće nedostajati prilika za gol. Ali moramo pokazati manje poštovanja kada smo u pilici za gol jer nema potrebe za tim. Ne odustajemo. Već smo pobjeđivali u Madridu 2-1, treba nam samo drugačiji kilerski mentalitet.

Joshua Kimmich zabio je lijep gol za vodstvo Bayerna.

- Znao sam da je Navasu golman koji voli špekulirati u takvim situacijama. Razmišljao sam o tome prije utakmice i znao sam što moram napraviti ako se nađem u takvoj poziciji. Tako da da, moj potez je bio s namjerom - komentirao je svoj gol Joshua Kimmich.

Vrlo nezadovoljan zbog konačnog rezultata bio je i Niklas Süle...

- Nitko ne bi mogao ništa prigovoriti niti da smo slavili 5-2. Iskreno, ne sjećam se da sam ikada vidio slabiji Real u Münchenu - poručio je mladi Süle.

A za kraj se još jednom javio Kimmich...

- Ne 5-2, nitko se ne bi mogao buniti niti da smo dobili 7-2.

Jupp Heynckes bio je tužan zbog poklonjenih golova Realu...

- Utakmica je bila čudna. Izgubili smo Robbena i Boatenga jako rano, onda smo poklonili Realu dva gola, a nismo iskoristili toliko svojih prilika. Nakon svega toga ne trebaš biti iznenađen kada izgubiš. Jeromea je jako boljelo, vjerojatno je nešto s mišićem, možda s aduktorom. Mogao bi propustiti uzvrat - komentirao je nakon susreta Jupp Heynckes.

Zinedine Zidane prezadovoljan je konačnim ishodom, ali i svjestan kako još ništa nije gotovo...

- Presretan sam, bila je ovo teška, za nas na početku i jako komplicirana utakmica. Tada nismo uspjevali doći do lopte. No, ovo je dobar rezultat, putujemo u Madrid s pobjedom. Znamo da ništa nije gotovo, očekuje nas još zahtjevnih 90 minuta, a sigurno da se poslije našeg iskustva s Juventusom nećemo nimalo opustiti - rekao je Zinedine Zidane, pa dodao:

- Ulazak Asensija? Kada imate grupu od 25 igrača visoke kvalitete, onda morate donositi teške odluke. I tako će biti do kraja sezone. Isco? Nažalost, ozlijedio se brzo i nije mogao nastaviti utakmicu, pa je morao biti zamijenjen. Srećom, Asensio je odigrao sjajnu utakmicu, pogurao nas prema toliko važnoj pobjedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 94

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad