Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šundov: Ostaje mi puno toga dokazati u Hrvatskoj

Šundov: Ostaje mi puno toga dokazati u Hrvatskoj
1

Povremeni reprezentativac Šundov igrat će sljedećih godinu i pol dana za Cibonu. Splićanin je tako postao najviši igrač Cibone ikad

VIDEO

Šundov će debitirati već protiv Unicaje. Pojačat će konkurenciju pod obručima, a najviše od njega očekujem u napadu, izjavio je trener Cibone Velimir Perasović potvrdivši da će sutra na parket Draženova doma istrčati najviši košarkaš koji je ikad zaigrao za “vukove”. Splitski gorostas dres rekordnog hrvatskog prvaka trebao bi nositi sljedećih godinu i pol dana. No ništa nije sigurno jer Šundov se rijetko u nekom klubu zadržao dulje od sezone.
- Po dvije godine sam odigrao u Dallasu, Indiani i Alicanteu. Za sve ostale momčadi odradio sam po jednu. Strašno je nezgodno stalno putovati i mijenjati momčad baš svaku sezonu - rekao je Šundov.
Hrvatsku je napustio 1998. godine nakon svađe sa čelnicima KK Split. Otad je igrao za 12 klubova.
- Imam puno toga dokazati u Hrvatskoj, sebi i drugima. Strašno mi je drago što ću opet igrati pred domaćom publikom. Želim svima pokazati da mogu dobro igrati na najvišoj razini - tvrdi 28-godišnji Splićanin.
Na njegovu odluku najviše je utjecao trener Perasović.
- Nisam dugo dvojio. Čim sam čuo za ponudu Cibone, zatražio sam od menadžera što bržu realizaciju posla. Kratak telefonski razgovor s Perasom bio je dovoljan da se odlučim za Cibonu - otkrio je Šundov.

PERAS: UNICAJA MOŽE DO FINAL FOURA
U 9. kolu Eurolige cibosi dočekuju Unicaju (18.30 sati), koja je prvi put ove sezone kompletna. Bili su im ozlijeđeni Berni, Gabriel i Cabezas, a sad su svi tu.
- Zbog toga su imali mali pad, ali sad izgledaju jako dobro, pritajeni su favorit za Final Four - rekao je Velimir Perasović.
Otkrio je kako je već ranije, u Španjolskoj, želio u kadru imati Brunu Šundova:
- Želio sam ga dovesti i dok sam trenirao Estudiantes, rijetko koji hrvatski igrač toliko je svestran - otkrio je Peras koliko cijeni posljednje pojačanje "vukova". (th)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz